Facebook Pixel Τί δεν άρεσε στον Σάντσεθ από τον Ολυμπιακό;
| 2016-07-13 23:28:00

Τί δεν άρεσε στον Σάντσεθ από τον Ολυμπιακό;

Τί δεν άρεσε στον Σάντσεθ από τον Ολυμπιακό;

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Βίκτορ Σάντσεθ μετά το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Βέστερλο, για το οποίο θα κάνει ορισμένες παρατηρήσεις στους παίκτες του, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του.

«Γενικά είχαμε μία καλή εικόνα, με πολλές ευκαιρίες, ενώ καταφέραμε να σκοράρουμε τρεις φορές. Είχαμε και αρκετά στοιχεία διαφορετικά. Όμως, σε κάποια σημεία του ματς δεν ήμασταν πολύ γρήγοροι. Ήταν καλό τεστ με τη Βέστερλο», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Δεν μου άρεσαν τα τελευταία δέκα λεπτά που χάσαμε την έντασή μας. Δεν επιτρέπετε αυτό να συμβαίνει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να μην συμβεί ξανά αυτό. Στόχος είναι να συνεχίσουμε την προετοιμασία και τη δουλειά μας για να είμαστε έτοιμοι ενόψει των πρώτων επίσημων αγώνων».

Για τον Καμπιάσο: «Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης με μεγάλη ποιότητα. Είναι μία εξαιρετική προσθήκη για εμάς και το έδειξε από την πρώτη του επαφή, ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Όλοι αυτοί οι αγώνες λειτουργούν και ως προπονήσεις. Ακόμη και για παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ σήμερα και αυτή τη στιγμή συνεχίζουν την προπόνηση. Αυτό θέλουμε. Να δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση με όλους τους παίκτες, όπως και με τον Εστέμπαν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags