Facebook Pixel Το πρώτο μέλημα του Βίκτορ!
| 2016-07-17 23:44:00

Το πρώτο μέλημα του Βίκτορ!

Το πρώτο μέλημα του Βίκτορ!

Τι είναι αυτό που απασχολεί πρώτα απ’ όλα τον Βίκτορ ενόψει του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League. Οι εξελίξεις με τις αποχωρήσεις και το ενδεχόμενο να υπάρξει πώληση ακόμη και αύριο!

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Βλέποντας κάποιος την εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στα φιλικά του παιχνίδια (ειδικά σε αυτό με την Μπριζ που ήταν και το πιο δύσκολο) μπορεί να καταλάβει ποιο ήταν το πρώτο μέλημα του Βίκτορ σε Αυστρία και Βέλγιο. Τι ήταν, δηλαδή, αυτό που ήθελε να πετύχει πρώτα απ' όλα ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, έχοντας, φυσικά, στο μυαλό του ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν στον γ' προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και αν προκριθούν, στα πλέι οφ του Αυγούστου.

Αυτό, λοιπόν, που κοιτάζουν πάνω απ' όλα οι προπονητές σε τέτοιου είδους καταστάσεις είναι η αμυντική συνοχή της ομάδας τους. Να βρεθεί, δηλαδή, η κατάλληλη φόρμουλα που θα επιτρέπει στον προπονητή να αισθάνεται ασφαλής, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τους δύο στόπερ και τον αμυντικό μέσο. Ξέρει καλά ο νεαρός τεχνικός του Ολυμπιακού ότι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια αυτό που μετρά πάνω απ' όλα είναι το μηδέν στην άμυνα, ακόμα και αν ο αντίπαλος είναι μια ομάδα που θεωρείται το μεγάλο αουτσάιντερ, όπως η Σέριφ ή Μπερ Σεβά.

Ο Βίκτορ, λοιπόν, έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του στον αγώνα με την Μπριζ, που ήταν και το πιο δύσκολο τεστ για την ομάδα του λιμανιού. Μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον Μποτία και τον Σιόβα, ενώ θεωρεί πως και οι αμυντικοί μέσοι που χρησιμοποίησε έδειξαν να βρίσκονται σε καλό βαθμό ετοιμότητας.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Βίκτορ θεωρεί ότι η ομάδα του είναι καλά στην αμυντική της συνοχή, θα εστιάσει στο επόμενο δεκαήμερο στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού, με τις προπονήσεις στου Ρέντη να έχουν ως «κύριο θέμα» τα τελειώματα των φάσεων.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν ρεπό και σήμερα (Κυριακή) και θα επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών αύριο το απόγευμα, στις 7.

Εξελίξεις με αποχωρήσεις

Στη διάρκεια της εβδομάδας που ξεκινά αναμένεται να δρομολογηθούν σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά αποχωρήσεις παικτών. Ως γνωστόν, Κασάμι, Μαζουακού και Ντα Κόστα είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει, ίσως και αύριο, πώληση ενός εκ των τριών παικτών που προαναφέραμε.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags