Facebook Pixel Αποκαλύψεις από Μίχελ για τη μεταγραφή Μακ
| 2016-07-18 22:33:00

Αποκαλύψεις από Μίχελ για τη μεταγραφή Μακ

Αποκαλύψεις από Μίχελ για τη μεταγραφή Μακ

Με άλλη ομάδα μιλούσε ο Σλοβάκος, σε άλλη πόλη πήγε ταξίδι αστραπή και αλλού έβαλε την υπογραφή του.

Ο Λούμπος Μίχελ με δηλώσεις του σε ρώσικη ιστοσελίδα επιβεβαίωσε την συμφωνία του Ρόμπερτ Μακ με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αποκαλύπτοντας μάλιστα άγνωστες λεπτομέρειες των συζητήσεων με την ρώσικη ομάδα και τον προπονητής της, Μιρτσέα Λουτσέσκου.

«Η Ζενίτ ήθελε εδώ και καιρό τον παίκτη. Εμείς είχαμε στα χέρια μας τρεις προτάσεις. Η πιο σοβαρή ήταν αυτή της Άντερλεχτ και μάλιστα ο Ρόμπερτ πήγε στις Βρυξέλες», είπε αρχικά ο Μίχελ.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Σήμερα, γύρω στις 11 το πρωί, διάλεξε να αποδεχθεί την πρόταση της Ζενίτ. Ο Ρόμπερτ θέλει να παίξει στο ρώσικο πρωτάθήμα. Θα είναι ένα βήμα παραπάνω γι’ αυτόν».

Ο Μίχελ επίσης αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχε με τον νέο προπονητή της Ζενίτ, τον Ρουμάνο Μιρτσέα Λουτσέσκου, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην Σαχτάρ: «Πριν από δέκα μέρες μίλησα με τον Μιρτσεά Λουτσέσκου. Ο προπονητής της Ζενίτ ενδιαφέρθηκε να μάθει λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα του Σλοβάκου. Όσο για τις αγωνιστικές ικανότητές του, ο Λουτσέσκου γνωρίζει καλά τον παίκτη. Μάλιστα, θυμόταν έναν αγώνα της Ουκρανίας με την Σλοβακία το φθινόπωρο του 2014, στον οποίο ο Μακ πέτυχε γκολ».

Καταλήγοντας ο Μίχελ ανέφερε: «Οι ομάδες έχουν συμφωνήσει και τώρα ο ατζέντης του Μακ διαπραγματεύεται για τους όρους του συμβολαίου του παίκτη. Πότε θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις; Πιστεύω πριν από το τέλος της εβδομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags