Facebook Pixel Η σέξι φωτογράφιση της Μαίρης Συνατσάκη!!
Life
| 2016-07-19 22:40:00

Η σέξι φωτογράφιση της Μαίρης Συνατσάκη!!

Η σέξι φωτογράφιση της Μαίρης Συνατσάκη!!

Δείτε την να ποζάρει με το σέξι μαγιό της!

Η Μαίρη Συνατσάκη αποτελεί μία από τις πιο ωραίες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και μας το... ιθυμίζει στη νέα της συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, όπου φωτογραφίζεται μάλιστα βγάζοντας την πιο σέξι εκδοχή του εαυτού της!

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Esquire:

Σε αγχώνουν οι συνεντεύξεις;

Πιο παλιά ναι, τώρα πλέον όχι. Περισσότερο έχω αισθανθεί άγχος για δηλώσεις που πρέπει να κάνω on camera παρά έτσι όπως είμαστε εμείς τώρα και τα λέμε. Πάντα τυχαίνει να πρέπει να πας σε μια εκδήλωση πάνω που έχει «σκάσει» αυτό για το οποίο δε θες να μιλήσεις και πρέπει να βρεις έναν τρόπο για να το αποφύγεις. Όποια ερώτηση όμως κι αν μου κάνεις, θα απαντήσω αναλόγως.

Είσαι από αυτούς που θεωρούν το 2016 μια κακή χρονιά;

Όσα στραβά κι αν συνέβαιναν, δε θα επέλεγα ποτέ να δω μια φάση σαν αυτό που λέμε «κακή περίοδο» γιατί δε με συμφέρει ως σκέψη. Μέσα στη χρονιά, ας πούμε, κόπηκε η εκπομπή μας στον Ant1. Δεν πρόκειται όμως να το καταγράψω σαν κακή εμπειρία και να πω «Ε ρε τι μας βρήκε το 2016», γιατί, αν τα τοποθετώ όλα έτσι, υπό το πρίσμα της γκρίνιας και αισθάνομαι αδικημένη, δε θα μάθω τίποτα απ’ αυτά. Από όλα όσα συμβαίνουν παίρνεις μαθήματα. Ας πούμε, λοιπόν, ότι το 2016 είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά μέχρι στιγμής.

Ποιος στενοχωρήθηκε πιο πολύ; Εσύ ή ο Ουγγαρέζος;

Νομίζω ότι ο Δημήτρης ήταν λίγο πιο στενοχωρημένος. Είναι θέμα προσωπικότητας, αλλά πιστεύω ότι έχει να κάνει και μ’ εκείνο το αντρικό αρχέτυπο που «ο άντρας του σπιτιού» παίρνει την αποτυχία λίγο πιο βαριά.



Πώς αισθάνεσαι με το γεγονός ότι οι απόψεις σου μπορεί να επηρεάσουν ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων;

Ποτέ δεν ήμουν ένας άνθρωπος που έλεγε πράγματα χωρίς να τα έχει σκεφτεί πρώτα. Μετά την πρώτη πενταετία που ήμουν στο Mad και άρχισα να συνειδητοποιώ ακόμα πιο πολύ αυτό που λες αποφάσισα να είμαι πιο προσεκτική στα μηνύματα που φέρω και κουβαλάω. Μου αρέσει να έχω αυτή τη συνέπεια σε όλα όσα κάνω. Και πλέον δεν είναι μόνο τι θα πεις στην τηλεόραση, αλλά και στα social media. Με νοιάζει, πέρα από το να χρησιμοποιώ για αρλούμπες και για πλάκα όλα αυτά τα μέσα, να φεύγει και κανένα μήνυμα σωστό προς τα έξω, χωρίς όμως να έχω καμία διάθεση και πρόθεση να αποτελέσω πρότυπο.


Είσαι 31. Σε έχει πιάσει καθόλου η «φρίκη» που λένε ότι πιάνει τις γυναίκες σ’ αυτή την ηλικία;

Σε προσωπικό επίπεδο αυτό που αντιλαμβάνομαι ότι μου έχει συμβεί είναι ότι έχει ξυπνήσει η επιθυμία να γίνω μάνα. Για να το πω αλλιώς, αισθάνομαι μεγαλύτερη οικειότητα με την ιδέα της μητρότητας απ’ ό,τι στο παρελθόν. Δηλαδή το σενάριο δε με φρικάρει πλέον ως ευθύνη. Πάντα είχα το άγχος πως, αν ενηλικιωθώ και ωριμάσω, θα πρέπει να αρνηθώ το παιδί που κρύβω μέσα μου, γι’ αυτό και το καθυστερούσα. Μεγαλώνοντας όμως κατάλαβα πως μπορώ να κρατήσω τα ανέμελα κομμάτια που θέλω και τότε ηρέμησα. Να σου πω την αλήθεια, μέχρι τα 25 βίωνα μια άρνηση με τη γυναικεία μου φύση. Με φόβιζε και της απέδιδα μια αρνητική χροιά. Πίστευα ότι τα θηλυκά είναι ανταγωνιστικά και κακομαθημένα. Δεν αναλογιζόμουν πόσο δυνατές είμαστε, πόσα πράγματα μπορούμε να καταφέρουμε, είχα μια θολούρα. Για παράδειγμα, μέχρι τα 25 δε φορούσα τακούνια, σκεφτόμουν ότι έκαναν θόρυβο και ότι όλοι θα γύριζαν να με κοιτάξουν. Το Dancing και ο χορός γενικότερα μου έκαναν καλό σ’ αυτό το επίπεδο, με «ξεκλείδωσαν».

Πόσο «εθισμένη» είσαι στα social;

Υπάρχει μια κάποια εξάρτηση με τα social, το παραδέχομαι... Όλη αυτή η επικοινωνία είναι συναρπαστική γιατί είναι άμεση. Μου αρέσει αυτό.

Να φανταστώ ότι ξυπνάς και μπαίνεις στο...
...Instagram. Ναι.




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags