Facebook Pixel Φοβερές ατάκες Εντίνιο για Αλμέιδα: "Θα σας εκπλήξει όλους"!
| 2016-07-20 12:06:00

Φοβερές ατάκες Εντίνιο για Αλμέιδα: "Θα σας εκπλήξει όλους"!

Φοβερές ατάκες Εντίνιο για Αλμέιδα: "Θα σας εκπλήξει όλους"!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον συμπατριώτη του παίκτη της ΑΕΚ, ο πρώην επιθετικός της Ένωσης...

Μιλήσαμε λίγο μετά την ανακοίνωση του, όταν είδα φωτογραφία με την φανέλα της ΑΕΚ. Είμαι διακοπές και μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Είναι πολύ ικανοποιημένος για την ευκαιρία που του δίνει η ΑΕΚ και ξέρει τις προσδοκίες που υπάρχουν.

Για μένα είναι μια μεγάλη μεταγραφή της ΑΕΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ούγκο και για την ΑΕΚ. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από εκεί και είμαι σίγουρος ότι και ο Ούγκο θα πετύχει επίσης.

Είναι πολύ καλός φίλος μου. Ένα από τα παιδιά που στηρίξαμε πολύ ο ένας τον άλλον στην Εθνική ομάδα», σχολίασε στην εφημερίδα Live Sport και συμπλήρωσε:

«Είναι ένας πολύ δυνατός επιθετικός με απίστευτο σουτ. Δεν του αρέσει απλά να περιμένει την μπάλα μέσα στην περιοχή. Του αρέσει να κινείται διαρκώς και όταν μπορεί να δημιουργεί και ο ίδιος για τους συμπαίκτες του.

Πάντως το σημαντικό είναι ότι δεν χάνει ποτέ την θέση του και έχει εξαιρετικές τοποθετήσεις. Θεωρώ ότι ο Ούγκο μπορεί να σας εκπλήξει όλους στην Ελλάδα.

Οταν προσαρμοστεί πλήρως στο πρωτάθλημα θα είναι μεγάλος κίνδυνος για τους αντιπάλους. Είναι έμπειρος παίκτης, έχει παίξει σε υψηλότατο επίπεδο και δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα στην Ελλάδα. Είναι και ο Μπαρμπόσα με τον Σιμόες στην ΑΕΚ και θα τον βοηθήσουν αρκετά».

Για το αν μοιάζει με τον Μπλάνκο: «Ο Ισμαέλ ήταν άλλος επιθετικός. Διαφορετικού τύπου σέντερ φορ. Ο Ούγκο γεμίζει την περιοχή, δίνει μάχες, έχει διαφορετικό κορμί. Και οι δύο όμως μπορούν να γίνουν σημεία αναφοράς για την ΑΕΚ στην επίθεση της».

Για τις δύο κακές σεζόν που είχε ο Αλμέιδα: «Για τα δύο τελευταία χρόνια του, παίζουν ρόλο και οι ομάδες που ήταν. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν προσαρμόζεσαι κάπου. Οταν δεν υπάρχει σταθερότητα, οι παίκτες δεν νιώθουν πάντα καλά. Για τον Ούγκο μιλά καλύτερα από όλους το βιογραφικό του

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags