Facebook Pixel Γ. Ζαχαριάδης: Ο Αλμέιδα του ΠΑΟΚ
| 2016-07-20 14:54:00

Γ. Ζαχαριάδης: Ο Αλμέιδα του ΠΑΟΚ

Γ. Ζαχαριάδης: Ο Αλμέιδα του ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει για τον Αλμέιδα που θα πρέπει να πάρει κάποια στιγμή κι ο ΠΑΟΚ αν θέλει να αλλάξει επίπεδο και να τον υπολογίζουν περισσότερο…

Πολύ σωστά το σκέφτηκαν αρκετοί ΠΑΟΚτσήδες, που γνωρίζουν τι εστί Ούγκο Αλμέιδα. Καλά, δεν ήρθε ο Νεϊμάρ, αλλά, το όνομα είναι δυνατό και αν ελπίζουν στην ΑΕΚ ότι θα εισπράξουν έστω και ένα κομμάτι από τον Αλμέιδα της Βέρντερ, τότε έχουν κάθε λόγο να είναι αισιόδοξοι για την επιλογή τους. Ούτε και τις ισορροπίες περιμένω να αλλάξει ο Πορτογάλος, από τα πιο λαμπρά ονόματα που θα παίξουν φέτος στο δύσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα… Αλλά, είναι βέβαιο ότι αν δεν του συμπεριφερθούν όπως ο ΠΑΟΚ στον Μπερμπάτοφ, τότε υπάρχει λογική για να ενθουσιάζονται και οι φίλοι της Ενωσης και οι φίλοι του ποδοσφαίρου.

Αν ο Σαββίδης έχει γνώση της κατάστασης, αν δηλαδή, κατανοεί ότι η ΑΕΚ δεν κοροϊδεύει και είναι αποφασισμένη να ενισχυθεί για να πείσει ότι μπορεί να φτάσει πιο ψηλά, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε απάντηση. Να έχει θιγεί ο εγωισμός του και να ετοιμάζει μια μεταγραφή της προκοπής, καλύτερη από εκείνη του Μπερμπάτοφ, ουσιαστικότερη για την ομάδα του.

Μιλάμε για όνομα βαρύ, για δημοφιλή άσσο που δεν θα κρεμάσει του χρόνου τα παπούτσια του, που ο ΠΑΟΚ θα τον σεβαστεί και θα ωφεληθεί από την προσωπικότητά του στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια. Αυτό χρειάζεται κι αν θα πρέπει να το συζητήσουμε και να το αναλύσουμε, καιρός είναι να γίνει μια μεταγραφή ενός επιθετικού, ενός γκολτζή, ενός φορ που θα τον νοιώσει κάθε γήπεδο, θα είναι το βαρύ χαρτί του ΠΑΟΚ. Κάθε αντίπαλος θα υπολογίζει στον ΠΑΟΚ του… τάδε σπουδαίου ποδοσφαιριστή, που άλλαξε τη φυσιογνωμία μιας καλής ομάδας και την μεταμόρφωσε σε σπουδαίο ποδοσφαιρικό σύνολο.

Εκείνο που δεν μπορώ να κατανοήσω είναι αυτή η λογική, έτσι όπως μεταφέρεται γενικώς από τον ΠΑΟΚ και έχει να κάνει με τη μεταγραφή ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή ή περισσοτέρων, εφόσο ξεπεράσει το εμπόδιο του Αγιαξ. Γιατί; Δεν θέλουν στον ΠΑΟΚ να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης; Δεν θέλουν έτσι κι αλλιώς να αποκτηθούν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και να μην βαφτίσουμε παικταράδες όσους έρχονται από τη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας;

Πηγή: SportFM.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags