Facebook Pixel Αποκάλυψη - βόμβα για τον Αρτούρ Μαζουακού!
| 2016-07-23 13:00:00

Αποκάλυψη - βόμβα για τον Αρτούρ Μαζουακού!

Αποκάλυψη - βόμβα για τον Αρτούρ Μαζουακού!

Ο νεαρός Γάλλος αμυντικός απογοήτευσε με τις εμφανίσεις του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και δεν κατάφερε να αποδείξει πώς βάζει τον Ολυμπιακό πάνω από τη μεταγραφή του!

Όταν πριν από μερικά καλοκαίρια ο Ολυμπιακός υπέγραφε συμβόλαιο με τον Αρτούρ Μαζουακού, οι άνθρωποί του ήταν βέβαιοι ότι πρόκειται για φλέβα χρυσού.

Το παιδί είχε όλα τα προσόντα για να κάνει μεγάλη καριέρα και το μόνο που χρειαζόταν ήταν να βρεθεί μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα να τον πιστέψει και να του δώσει τη φανέλα του βασικού.

Κάτι που έγινε στον Ολυμπιακό, αν και ήταν κάπως... βεβιασμένα όλα!

Με το καλημέρα ο Μαζουάκου πήρε τη φανέλα του βασικού στο σπίτι (το άξιζε βέβαια!) και το μυαλό του άρχισε να κάνει... πουλάκια!

Μπορεί να έβγαζε μάτια με τις κούρσες και τις προωθήσεις του, αλλά δεν δούλεψε ποτέ σοβαρά στους τομείς που υστερούσε.

Ξεχώρισε σαν την μύγα μέσα στο γάλα από αριστερά, αλλά την ίδια στιγμή το μυαλό του ήταν μόνιμα στη μεταγραφή!

Με αποτέλεσμα να μην κάνει καλό φίνις στην πρώτη του σεζόν στο Λιμάνι αλλά και, περίπου, να... πετάξει την περσινή!

Και η αλήθεια είναι πως στον Ολυμπιακό δεν έχουν τη διάθεση να του κόψουν το μέλλον, αλλά όπως και να το κάνουμε τα χρήματα που ζητάνε οι Πειραιώτες για την παραχώρησή του, δεν θα τα βρούνε φέτος το καλοκαίρι!

Αυτό αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά την πιάτσα, για αυτό και είναι σίγουροι ότι ο Μαζουακού όχι μόνο δεν θα φύγει, αλλά θα μείνει και θα παλέψει για να κάνει σούπερ σεζόν με τον Ολυμπιακό!

Η απόλυτη ανατροπή δηλαδή, καθώς όλοι τον έχουν για σίγουρη αποχώρηση!

Ο Ολυμπιακός όμως τον κοστολογεί ακατέβατα 7 - 8 εκ. ευρώ και σύμφωνα με το κλίμα που υπάρχει στην ευρωπαϊκή αγορά, είναι περίπου αδύνατο να βρεθεί ομάδα να δώσει πάνω από 4 ή 5 για να τον αποκτήσει!

Μιλάμε για τεράστια διαφορά δηλαδή, για αυτό έχει κυριαρχήσει η σκέψη να μείνει μία ακόμα σεζόν και να τα δώσει όλα για να βγάλει μία καλή μεταγραφή την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Κανείς, βέβαια, δεν μπορεί να αποκλείσει να βρεθεί τελικά μία ομάδα να δώσει 7 - 8 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσει ή, έστω, οι "ερυθρόλευκοι" να συμφωνήσουν με ένα ποσό κοντά στα 4 - 5 για την παραχώρησή του.

Αυτή τη στιγμή όμως τα δεδομένα έχουν ως εξής: Οι Πειραιώτες δεν συζητάνε ούτε ευρώ παρακάτω από τη τιμή που έχουν βάλει και, παράλληλα, δεν φαίνεται στον ορίζοντα ομάδα για να δώσει αυτά τα λεφτά.

Με... μαθηματική ακρίβεια, δηλαδή, ο Μαζουακού ετοιμάζεται να αδειάσει τις βαλίτσες του και να στρωθεί στη δουλειά, για να κερδίσει θέση βασικού και να "χτυπήσει" το επόμενο καλοκαίρι μεγάλη μεταγραφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags