Facebook Pixel Αλλαγή πλεύσης από τον Βίκτορ
| 2016-07-24 10:44:00

Αλλαγή πλεύσης από τον Βίκτορ

Αλλαγή πλεύσης από τον Βίκτορ

Τα όσα έγιναν λοιπόν στη χθεσινή προπόνηση τoυ Ολυμπιακού αποδεικνύουν τα περί αλλαγής πλάνων του Βίκτορ σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση του 24χρονου μέσου στο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Χάποελ ΜπερΣεβά

Σε ό,τι αφορά τη διάταξη των πρωταθλητών Ελλάδος, αν τελικά ο Φορτούνης παίξει πίσω από τον σέντερ φορ, ο προπονητής του Ολυμπιακού θα επιλέξει το 4-2-3-1 και όχι το 4-3-3, με το οποίο παρέταξε τους Πειραιώτες στο Περιστέρι.

Αυτό σημαίνει πως ο Μιλιβόγεβιτς θα είναι ο ένας αμυντικός μέσος και δίπλα του θα παίξει ένας εκ των Μανιάτη - Μπουχαλάκη, με τον πρώτο να έχει αυτήν τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες.

Σε ό,τι αφορά τη μεσαία γραμμή και τη θέση δίπλα στον Σέρβο, δεν φάνηκε κάτι από τις χθεσινές δοκιμές του Βίκτορ στις ασκήσεις τακτικής, ωστόσο όπως προαναφέραμε το πιο πιθανό σενάριο είναι η χρησιμοποίηση του Γιάννη Μανιάτη.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι για τις θέσεις στα δύο άκρα της επίθεσης τον πρώτο λόγο έχει ο Ντουρμάζ γι΄αριστερά και ο Σεμπά για δεξιά, χωρίς όμως να έχει πάρει ακόμα οριστική απόφαση ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags