Facebook Pixel Ετοιμάζει ανατροπή με Φορτούνη ο Σάντσες!
| 2016-07-25 09:16:00

Ετοιμάζει ανατροπή με Φορτούνη ο Σάντσες!

Ετοιμάζει ανατροπή με Φορτούνη ο Σάντσες!

Τι ετοιμάζει ο Βίκτορ για το ματς με την Χάποελ Μπερ Σεβά και το θέμα που έχει προκύψει με την θέση του Κώστα Φορτούνη στο βασικό σχήμα;

Πολλά γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες για την απόφαση του Βίκτορ Σάντσες να χρησιμοποιήσει τον Φορτούνη στο αριστερό άκρο της επίθεσης στα φιλικά προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας άσος έδειξε πως δεν μπορεί να αποδώσει όπως αποδίδει σε θέση ελεύθερου "δεκαριού" πίσω από τον επιθετικό και για αυτό το λόγο οι Ερυθρόλευκοι παρουσίασαν αρκετές δυσλειτουργίες στο παιχνίδι τους.

Παρόλα αυτά, ο Ισπανός κόουτς, έπειτα και από τη συζήτηση που είχε με τον Φορτούνη, έδειξε να κατάλαβε το λάθος του και όπως γράφει σήμερα ο "Γαύρος", αναμένεται να κάνει την ανατροπή και να χρησιμοποιήσει τον 23χρονο στην φυσική του θέση.

Κάτι που φάνηκε από την χθεσινή προπόνηση, όπου έβαλε τον Κώστα Φορτούνη πίσω από τον Ιντέγε και μάλιστα σκόραρε, δείχνοντας πιο απελευθερωμένος παίζοντας στη θέση που ξέρει καλύτερα και του αρέσει.

Έτσι, λοιπόν, το πείραμα του Σάντσες με τον Τρικαλινό στα αριστερά φαίνεται να μένει στην άκρη εν όψει και του σημαντικού αγώνα για τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Χάποελ, καθώς ο Ισπανός τεχνικός ξέρει πως με τον Φορτούνη στο "10" μπορεί να περιμένει πολλά στο δημιουργικό κομμάτι των Ερυθρόλευκων. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags