Facebook Pixel Η ενημέρωση της "Δικέφαλος 1924" για το γήπεδο
| 2016-07-26 16:56:00

Η ενημέρωση της "Δικέφαλος 1924" για το γήπεδο

Η ενημέρωση της "Δικέφαλος 1924" για το γήπεδο

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» με τον Νίκο Στράτο που αποτελεί τον γενικό διευθυντή της εταιρείας να ενημερώνει για τις ενέργειες που έχουν γίνει από την ΑΕΚ και όχι μόνο για το θέμα του γηπέδου και την κατάσταση που αφορά την έκδοση της οικοδομικής άδειας. 

Επί της ουσίας δεν υπήρξε κάποιο ευχάριστο μαντάτο ενώ εξηγήθηκαν σε όλους οι λόγοι για τους οποίους έχουμε καθυστερήσεις στο θέμα της έκδοσης της άδειας. Υπήρξε τυπική ανακοίνωση για τη τακτική γενική συνέλευση χωρίς (εννοείται) ουσιαστικές ειδήσεις:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 26 Ιουλίου στα νέα γραφεία της εταιρείας και έδρα της (Μέγαρο ΑΕΚ ΠΑΕ) η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της «ΔΙKEΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ».

Προσωρινός πρόεδρος εξελέγη ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γενεράκης Κώστας, οριστικός ο Βραχυπέδης Αιμίλιος και γραμματέας η δικηγόρος Γερμανίδου Αννα. Εμπρόθεσμα δήλωσαν συμμετοχή και κατέθεσαν και τα πληρεξούσιά τους οι μέτοχοι, αντιπροσωπεύοντες εκατόν πενήντα χιλιάδες εξακόσιες σαράντα δύο (150.642) μετοχές.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 κ. Στράτος Νικόλαος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους μετόχους για την πορεία των ενεργειών που γίνονται για να πάρει την άδεια κατασκευής το νέο γήπεδο και για την καθυστέρηση που υπάρχει μέχρι τώρα.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Τροποποίηση άρθρου 2 του Καταστατικού της Εταιρείας περί έδρας
Έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της 31.12.2015, της Έκθεσης Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και της Έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή
Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής περιόδου 01.01.2015 – 31.12.2015
Εκλογή τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή και ααπληρωματικού για τη χρήση 2016 και καθορισμός της αμοιβής του
Διάφορες ανακοινώσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags