Facebook Pixel Αποκάλυψη για τον εξτρέμ που κυνηγά ο Ολυμπιακός!
| 2016-07-27 17:56:00

Αποκάλυψη για τον εξτρέμ που κυνηγά ο Ολυμπιακός!

Αποκάλυψη για τον εξτρέμ που κυνηγά ο Ολυμπιακός!

Φαίνεται πως το ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων" για τον διεθνή αριστερό χαφ μόνο προϊόν φημών δεν είναι, αφού επιβεβαιώθηκε από τον μάνατζέρ του!

Tα σενάρια που κυκλοφορούν από χθες και συνδέουν τον Ολυμπιακό με τον αρχηγό της εθνικής Ουγγαρίας, Μπάλας Τζούτζακ, φαίνεται πως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αν πιστέψουμε τον μάνατζερ του 29χρονου ποδοσφαιριστή, Γιόζεφ Βοροσμπαράνι.

Ο ατζέντης του Ούγγρου αριστερού χαφ μίλησε στη «Nemzeti» και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας να φέρουν τον πελάτη του στο λιμάνι!

Συγκεκριμένα. ο Ούγγρος μάνατζερ δήλωσε το εξής: «Η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Τζούτζακ. Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, από Ιταλία και Γερμανία επίσης. Προτεραιότητά του είναι να μείνει στην Ευρώπη και μετά να πάει σε αραβική χώρα. Έκανε καλό Euroκαι πλέον με ηρεμία εξετάζουμε κάθε πιθανότητα. Όλα είναι πιθανά, από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με την Μπούρσασπορ. Θα ήταν καλό αν φύγει να βρει ομάδα το συντομότερο, αλλά δεν ανησυχούμε»

Όσο για το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας; «Η προοπτική του Ολυμπιακού θα ήταν πολύ καλή από όλες τις απόψεις. Είναι ένας σύλλογος με πρεστίζ στην Ευρώπη, που διεκδικεί το πρωτάθλημα και παίζει σε διεθνείς διοργανώσεις», τόνισε.

Ο Μπάλας Τζούτζακ αγωνίζεται στην Μπούρσασπορ, ενώ ξεχώρισε στο Euro2016 όταν ως αρχηγός οδήγησε την Ουγγαρία στη φάση των "16", ενώ πέτυχε και δυο γκολ κόντρα στη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags