Facebook Pixel Καλοκαιρία αλλά και βροχές
Life
| 2016-07-28 07:45:00

Καλοκαιρία αλλά και βροχές

Καλοκαιρία αλλά και βροχές

Την Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2016 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, όμως το μεσημέρι και απόγευμα στα ηπειρωτικά κατά τόπους θα αναπτυχθούν νεφώσεις.

Τοπικές βροχές ή καταιγίδες θα σημειωθούν στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία την κεντρική και δυτική στερεά και τα ορεινά της Πελοποννήσου. Στη νησιωτική χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 18 έως 35, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 32, στα νησιά του Αιγαίου από 21 έως 34 και στην Κρήτη από 21 έως 29. Στη νότια Κρήτη η θερμοκρασία θα είναι κατά 2 έως 3 βαθμούς υψηλότερη.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, στο νότιο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ και στο Ιόνιο από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά στις ανατολικές ακτές έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, όμως τις θερμές ώρες της ημέρας θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 26 έως 31 βαθμούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags