Facebook Pixel "Θεωρώ ότι ακόμη η πρόκριση είναι 50-50"
Ποδόσφαιρο
| 2016-07-28 10:57:00

"Θεωρώ ότι ακόμη η πρόκριση είναι 50-50"

"Θεωρώ ότι ακόμη η πρόκριση είναι 50-50"

Ο Κροάτης μπακ του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του χαρακτήρισε το 1-1 στην «Αμστερνταμ Αρίνα» ως ένα πρώτο βήμα για την πρόκριση, τονίζοντας πως και το ματς στην Τούμπα θα είναι δύσκολο.

«Το 1-1 είναι ένα καλό αποτέλεσμα πρώτα από όλα. Σκοράραμε εκτός έδρας, γεγονός που μας δίνει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στο δεύτερο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι θα είναι και αυτό ένα δύσκολο ματς. Ο Αγιαξ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Με τον κόσμο μας όμως στο πλευρό μας όλα είναι δυνατά πλέον στην Τούμπα. Φυσικά και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Ωστόσο θα μπορούσαμε να έχουμε δεχθεί και εμείς περισσότερα γκολ από τον αντίπαλό μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε στο τελικό 1-1 που είναι καλό αποτέλεσμα και θα μας βοηθήσει στο δεύτερο παιχνίδι» είπε ο Λέοβατς.

Οσο για το τι χρειάζεται να βελτιώσει ο ΠΑΟΚ; «Η αμυντική λειτουργία ολόκληρης της ομάδας ήταν καλή. Ολοι δουλέψαμε καλά, τρέξαμε και καλύψαμε τους χώρους. Από την άλλη δεν δημιουργήσαμε τόσες πολλές ευκαιρίες όσες συνηθίζουμε να βγάζουμε σε άλλα παιχνίδια μας. Δεν παίξαμε τόσο επιθετικά και νομίζω ότι σε αυτόν τον τομέα θα είμαστε πιστεύω διαφορετικοί στον αγώνα της Τετάρτης. Η αλήθεια είναι ότι και ο δικός μου ο ρόλος μου ήταν περισσότερο αμυντικός παρά δημιουργικός απέναντι στον Ελ Γκάζι, ωστόσο νομίζω ότι στον δεύτερο αγώνα θα συμμετέχω και στο επιθετικό κομμάτι. Ο,τι καταφέραμε το πετύχαμε γιατί αμυνθήκαμε όλοι μαζί, σαν ομάδα, καλύψαμε ο ένας τον άλλον και αυτό ήταν που έπρεπε να κάνουμε».

Ο Λέοβατς γνωρίζει καλά πως η δουλειά που έγινε είναι η μισή και πως αυτή θα πρέπει να ολοκληρωθεί στην Τούμπα... «Το βασικό είναι ότι φέραμε την πρόκριση στο σπίτι μας. Με τον κόσμο στο πλευρό μας είναι πιο εύκολο για εμάς να παίξουμε καλά. Πιστεύω ότι οι οπαδοί μας θα γεμίσουν το γήπεδο και θα μας δώσουν την ώθηση που χρειαζόμαστε. Θεωρώ ότι ακόμη η πρόκριση είναι 50-50. Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη. Πρέπει και την Τετάρτη να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αν το κάνουμε αυτό, θα δούμε τι έχουμε καταφέρει» είπε ο Κροάτης αμυντικός που, όπως όλοι στον ΠΑΟΚ, κρατά χαμηλούς τόνους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags