Facebook Pixel Μυθικό ποσό: Σπρώχνει πάνω 45 εκ. ευρώ για...
Life
| 2016-07-30 12:30:00

Μυθικό ποσό: Σπρώχνει πάνω 45 εκ. ευρώ για...

Μυθικό ποσό: Σπρώχνει πάνω 45 εκ. ευρώ για...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να κερδίσει και αυτό το στοίχημα και στην πιάτσα τρέμουν με την ιδέα ότι θα επενδύσει τόσα πολλά χρήματα!

Ως έναν πολύ επιθετικό παίκτη χαρακτηρίζουν στην πιάτσα τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς έχει έναν τεράστιο κύκλο εργασιών, με τον Ολυμπιακό φυσικά να βρίσκεται στο επίκεντρο...

Γιατί οι "ερυθρόλευκοι" είναι η μεγάλη του αδυναμία και από τη στιγμή που πήρε την ομάδα από τον Σωκράτη Κόκκαλη, της έχει δώσει άλλα φτερά!

Ναι μεν συνεχίζει να κατακτάει τους εγχώριους τίτλους, όπως συνέβαινε και πριν δηλαδή, αλλά έχει δώσει στον Ολυμπιακό ευρωπαϊκή ταυτότητα: Τόσο λόγω της αγωνιστικής συνέπειας που έχουν οι Πειραιώτες στο Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και λόγω των ακριβών πωλήσεων που κάνει πλέον ο Ολυμπιακός, όπως και κάθε μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ!

Όπως είπαμε όμως ο Μαρινάκης είναι επιθετικός παίκτης και ψάχνεται συνεχώς για ανοίγματα σε νέες αγορές ή και σε αγορές που είχε βρεθεί παλιότερα και, τώρα, ετοιμάζεται να επιστρέψει!

Ο λόγος φυσικά για τις τηλεοπτικές άδειες, με τον Μαρινάκη να είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους για να αποκτήσει μία από αυτές!

Όπως ακούγεται στην πιάτσα, άλλωστε, είναι ένας από τους 5 φιναλίστ που θα διεκδικήσουν μία από τις 4 άδειες...

Κι εδώ  αρχίζουν τα ωραία: Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ρεπορτάζ, που αναφέρει ότι παλιός ιδιοκτήτης ο οποίος επίσης έχει προκριθεί στους 5 φιναλίστ (δεν είναι και πολλοί: ANT1, ΣΚΑΪ, Star και Alpha), δεν σκοπεύει να καταθέσει πρόταση που θα ξεπερνάει τα 9 εκ. ευρώ!

Την ίδια ώρα που από την πλευρά του Μαρινάκη βγαίνει προς τα έξω (χωρίς επίσημα να έχει μιλήσει ποτέ ο ίδιος για το θέμα), ότι η συνολική επένδυση που ετοιμάζει αν αποκτήσει τηλεοπτική άδεια, θα ξεπερνάει τα 45 εκ. ευρώ!

Μιλάμε για μυθικό ποσό, που κρύβει βέβαια μία παράμετρο: Οι παλιοί ιδιοκτήτες που είναι συνυποψήφιοι, δεν χρειάζονται χρήματα για να "στήσουν" κανάλι. Αντίθετα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αν λάβει τελικά άδεια μέσω της δημοπρασίας, χρειάζεται ένα σεβαστό ποσό για να φτιάξει υποδομές για κανάλι.

Ένα ποσό το οποίο, προφανώς, βρίσκεται μέσα σε αυτή την (συνολική) επένδυση των 45+ εκ. ευρώ που θέλει να κάνει...

Και πάλι, όμως, φαίνεται ότι η πρόταση που έχει στο μυαλό του να καταθέσει ο Μαρινάκης για να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια θα είναι μεγάλη και, σε κάθε περίπτωση, μεγαλύτερη των 9 εκ. ευρώ που έχει αποφασίσει (όπως διαρρέει τουλάχιστον!) να καταθέσει παλιός καναλάρχης...

Πολλά τα λεφτά που παίζονται στο θέμα τηλεοπτικές άδειες και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να μπει για τα καλά στο παιχνίδι...

** KΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Να γιατί δεν κάνει μεταγραφές ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags