Facebook Pixel Ο Ομάρ αποκαλύπτει τι συμβαίνει με τον τραυματισμό του!
| 2016-07-30 17:30:00

Ο Ομάρ αποκαλύπτει τι συμβαίνει με τον τραυματισμό του!

Ο Ομάρ αποκαλύπτει τι συμβαίνει με τον τραυματισμό του!

Ο άσος του Ολυμπιακού για πρώτη φορά μιλάει για το πρόβλημα που αντιμετώπισε, για το τι ακριβώς συνέβη, για το που βρισκόταν τους τελευταίους δύο μήνες, αλλά και για την επιστροφή του.
 

Αντίστροφα φαίνεται πως μετράει πλέον ο Ομάρ Ελαμπντελαουί για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, καθώς φαίνεται πως έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε.

Ο Νορβηγός μπακ λοιπόν, για πρώτη φορά, εξήγησε μέσω facebook πολλά πράγματα που δεν ήξερε ο κόσμος για τον σοβαρό τραυματισμό του, για την αποθεραπεία του στο Κατάρ, αλλά και για τον χρόνο επιστροφής του.

Διαβάστε τι έγραψε:
 

"Έχω λάβει πολλές ερωτήσεις γιατί δεν ήμουν με την ομάδα στην προετοιμασία και αυτός ο λόγος είναι γιατί είχα κάταγμα στον αστράγαλό μου στην προπόνηση, ακριβώς πριν τον τελικό του Κυπέλλου, την προηγούμενη σεζόν. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα εκείνο το διάστημα. Αλλά και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού.

Έφυγα αμέσως για το Κατάρ, για να κάνω την επέμβαση και έμεινα εκεί για 2 μήνες, για την αποθεραπεία αλλά και για την σκληρή δουλειά, ώστε να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό. Έχουν περάσει 3 μήνες όπου δούλεψα πιο σκληρά απ’ ότι έκανα πριν. Τώρα, είμαι πολύ κοντά στο να επιστρέψω με την ομάδα ξανά. Έτοιμος για τη νέα σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους στο Aspetar (σ.σ. ιδιωτική κλινική στην Ντόχα του Κατάρ) που με πρόσεξαν τόσο καλά. Το μέρος είναι φανταστικό και είναι κάτι που όλοι οι αθλητές θα ήθελαν, με τον καλύτερο εξοπλισμό για να μείνεις σε καλή κατάσταση όσο είσαι τραυματίας", έγραψε σε ένα μήνυμά του, ποστάροντας μία φωτογραφία από το νοσοκομείο, μετά την επέμβασή του.

 


 

Λίγο αργότερα, ανέβασε μία φωτογραφία από το Ρέντη. "Σήμερα, όμως, είναι μία πολύ καλή μέρα".


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags