Facebook Pixel ΒΟΜΒΑ από ΠΑΟ: «Καμία συμφωνία πλέον για αναδιανομή των εσόδων»!
| 2016-08-01 19:25:00

ΒΟΜΒΑ από ΠΑΟ: «Καμία συμφωνία πλέον για αναδιανομή των εσόδων»!

ΒΟΜΒΑ από ΠΑΟ: «Καμία συμφωνία πλέον για αναδιανομή των εσόδων»!

Έριξαν την πρώτη βόμβα οι Πράσινοι και αναμένονται εξελίξεις στην Σούπερ Λιγκ μετά την διαφωνία του Τριφυλλιού για το θέμα της διαιτησίας.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εξηγεί τους λόγους που ο Παναθηναϊκός ψήφισε «λευκό» στην σημερινή συνεδρίαση της Superleague εξέδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ, η οποία έριξε και «βόμβα» για την υπόθεση της αναδιανομής των τηλεοπτικών εσόδων.

Ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός δεν έχει τίποτα να κρύψει γι’ αυτό και ξεκαθαρίζει τη θέση της σχετικά με όσα συνέβησαν στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League.

Ο Παναθηναϊκός ψήφισε λευκό στην πρόταση των «12» για να εκπροσωπηθεί η Λίγκα στην τριμελή επιτροπή της ΚΕΔ από τον κ. Σαραϊδάρη. Η απόφασή μας αυτή αφορά δομικές διαφορές ουσίας και όχι σε πυροτεχνήματα, κινήσεις εντυπωσιασμού ή παρασκηνιακές διαβουλεύσεις.

Προ ημερών ο Παναθηναϊκός κατέθεσε τη δική του έγγραφη πρόταση προς το προεδρείο της Λίγκας, θέτοντας προαπαιτούμενα για να προχωρήσουμε σε σοβαρό διάλογο για το μείζον θέμα της διαιτησίας. Η πρόταση δεν τέθηκε καν στο τραπέζι της συζήτησης, άγνωστο σε εμάς γιατί.

Αυτονόητα, λοιπόν, από τη στιγμή που η αρχική πρόταση των «12» για επαγγελματική διαιτησία δεν ακολουθήθηκε, δεν υφίσταται καμία συμφωνία περί αναδιανομής εσόδων.

Η έγγραφη πρόταση της Π.Α.Ε. εδώ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags