Facebook Pixel Βίκτορ: «Ποιος αποκλεισμός; Μόνο πρόκριση!»
| 2016-08-02 19:37:00

Βίκτορ: «Ποιος αποκλεισμός; Μόνο πρόκριση!»

Βίκτορ: «Ποιος αποκλεισμός; Μόνο πρόκριση!»

Ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από την Χάποελ Μπερ Σεβά δεν θέλει ο Ισπανός κόουτς, ο οποίος στην συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε και για τους Ντουρμάζ – Καμπιάσο.

Ξεκάθαρος ως προς τον στόχο του Ολυμπιακού στο Ισραήλ παρουσιάστηκε ο Βίκτορ Σάντσεθ, τονίζοντας πως στο μυαλό του έχει μόνο την πρόκριση κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά.

Αναλυτικά:

Για τα πλάνα του: «Όπως είπε και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς αυτό δεν είναι το μέρος για να εξηγήσουμε το πως θα παίξουμε το αυριανό παιχνίδι»

Για τις απουσίες παικτών όπως ο Κασάμι και ο Ντουρμάζ: «Είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Όπως όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για να παίξουν ή για πάγκο ή να βρεθούν γενικά στην αποστολή».

Για την πίεση και την ψυχολογία της ομάδας του: «Όπως είπε και πριν ο Λούκα υπάρχει πάντα η πίεση. Οι παίκτες είναι πάντα έτοιμοι να διαχειριστούν. Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια πίεση. Είμαστε μία ομάδα που μας αρέσει πάντα να κερδίζουμε και όχι μόνο να κερδίζουμε αλλά να παίζουμε και ωραίο ποδόσφαιρο».

Για το ενδεχόμενο αποκλεισμού: «Εμείς δουλεύουμε και έχουμε προετοιμαστεί για την πρόκριση. Για να περάσουμε. Δεν έχουμε τίποτε άλλο στο μυαλό μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags