Facebook Pixel Η απάντηση Μιλιβόγεβιτς για το… ντου Μαρινάκη στα αποδυτήρια
| 2016-08-02 19:56:00

Η απάντηση Μιλιβόγεβιτς για το… ντου Μαρινάκη στα αποδυτήρια

Η απάντηση Μιλιβόγεβιτς για το… ντου Μαρινάκη στα αποδυτήρια

Ο άσος του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για την σκληρή ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το 0-0 με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Σύνθημα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά από τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο πως είναι το φαβορί και πως θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν το εισιτήριο της επόμενης φάσης, ενώ όταν ρωτήθηκε για την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια μετά το πρώτο ματς, τόνισε πως είναι… μαθημένοι στην πίεση.

Αναλυτικά:

Για τους στόχους των Πειραιωτών: «Πρέπει να κάνουμε ότι χρειάζεται για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τις καιρικές συνθήκες: «Αυτό δείχνει το πόσο σοβαρά έχουμε πάρει το αυριανό παιχνίδι. Το πόσο σοβαροί είμαστε. Ζέστη έχει και στην Ελλάδα. Ίσως έχει εδώ παραπάνω υγρασία. Εμείς δεν ήρθαμε εδώ για τον καιρό. Ήρθαμε για την πρόκριση. Για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Για το εάν είναι... παγίδα το ότι χρίζεται ακόμα ως φαβορί ο Ολυμπιακός: «Όχι. Αυτό που λένε είναι αλήθεια. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που οι πιο καλές ομάδες δεν κερδίζουν. Η ομάδα μας είναι έτοιμη για αύριο και είμαστε επικεντρωμένοι για να κερδίσουμε και να περάσουμε. Είμαστε πιο καλή ομάδα αλλά πρέπει να το δείξουμε. Δεχόμαστε τον ρόλο του φαβορί αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να φανεί στον αγωνιστικό χώρο».

Για την πίεση και την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ναι υπάρχει πίεση στους παίκτες του Ολυμπιακού. Όμως αυτό είναι γενικό. Είμαι τρίτη χρονιά στην ομάδα και πάντα υπάρχει πίεση και στους αγώνες και στις προπονήσεις. Είμαστε μαθημένοι σε αυτό και στο να το διαχειριζόμαστε και θα το ελέγξουμε στο γήπεδο»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags