Facebook Pixel Δήλωση φωτιά από Γιαννιώτα για Ολυμπιακό!
| 2016-08-02 23:00:00

Δήλωση φωτιά από Γιαννιώτα για Ολυμπιακό!

Δήλωση φωτιά από Γιαννιώτα για Ολυμπιακό!

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Έλληνα εξτρέμ για τους πρωταθλητές Ελλάδας μετά το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τη Ρόζενμποργκ...

Ο Γιάννης Γιαννιώτας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρόκρισης του ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Ρόζενμποργκ αφού το δικό του γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων άνοιξε το δρόμο για τους Κύπριους ώστε να ακολουθήσουν άλλα δυο τέρματα για το τελικό 3-0.

Ο 23χρονος μέσος έκανε δηλώσεις μετά το πέρας της αναμέτρησης, στις οποίες μάλιστα αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό, από τον οποίο δόθηκε εκ νέου δανεικός φέτος αφού δεν "έκανε" στον Βίκτορ Σάντσεθ.

Τι είπε; Ότι το κεφάλαιο των Πειραιωτών για τον ίδιο έχει κλείσει οριστικά και το μονο που τον απασχολεί είναι ο ΑΠΟΕΛ!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιάννη Γιαννιώτα:

«Η ομάδα το πίστεψε. Έβαλε τρία γκολ σε πέντε λεπτά στις καθυστερήσεις. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός για άλλη μία φορά. Μας πίστεψε μέχρι το τέλος. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

Δεν το πιστέψαμε στο 90’. Το πιστέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο στη Νορβηγία. Στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού και του κόσμου θα τα καταφέρουμε. Η γκολάρα του Εφραίμ στο πρώτο ματς μας έδωσε φτερά. Το κεφάλαιο Ολυμπιακός έχει κλείσει. Είμαι στον ΑΠΟΕΛ. Θέλω να κερδίσω τίτλους με τον ΑΠΟΕΛ ξανά και να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε χάλαγε Βίκτορ ο Γιαννιώτας, ε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags