Facebook Pixel Θα λιώσουμε πάλι σήμερααα...
Life
| 2016-08-03 07:55:00

Θα λιώσουμε πάλι σήμερααα...

Θα λιώσουμε πάλι σήμερααα...

Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 36 με 37 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 33 βαθμούς.

Την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016 αρχικά θα επικρατεί καλός και ζεστός καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Σταδιακά όμως στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες σε ορεινά κυρίως τμήματα της Πελοποννήσου, της Δυτικής και Κεντρικής Στερεάς, της Θεσσαλίας της Ηπείρου, της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Τα φαινόμενα σε τοπικό επίπεδο ενδέχεται να είναι έντονα και να συνοδευτούν πρόσκαιρα από χαλαζόπτωση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 32 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 36, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 18 έως 35 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 34 βαθμούς, στην Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα από 18 έως 36 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 34 βαθμούς. Στην ηπειρωτική χώρα και σε πολύ τοπικό επίπεδο οι μέγιστες θερμοκρασίες είναι πιθανό να αγγίξουν τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στα Δωδεκάνησα θα επικρατήσουν ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 6 με 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν, στα παράκτια τμήματα από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στα ανοικτά βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν με πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων όμβρων. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 36 με 37 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν με πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων όμβρων ή καταιγίδας κυρίως στα ανατολικά ορεινά. Οι άνεμοι θα αρχικά βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, αλλά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν σημαντικά. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα φτάσει στους 35 βαθμούς.

Πηγή: Meteo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags