Facebook Pixel "Μας κέρδισαν χωρίς ευκαιρία!"
| 2016-08-04 00:29:00

"Μας κέρδισαν χωρίς ευκαιρία!"

"Μας κέρδισαν χωρίς ευκαιρία!"

Ο Βλάνταν Ίβιτς στάθηκε στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος από έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως ο Άγιαξ, κάτι που δυστυχώς δεν ήταν αρκετό για να του χαρίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση των προκριματικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ:

Για το αν έχει εξήγηση για την ήττα: Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Σήμερα εμείς ήμασταν οι καλύτεροι και έπρεπε να κερδίσουμε. Είχαμε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες. Ο αντίπαλος δεν έκανε κάποια ευκαιρία εκτός από αυτή με το χέρι στο πρώτο ημίχρονο. Μας κέρδισαν χωρίς ευκαιρία! Αυτό μας αφήνει πίκρα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να προχωρήσουμε. Περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο και έχουμε δύο εβδομάδες μέχρι αυτό το παιχνίδι.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ επηρεάστηκε ψυχολογικά από την ισοφάριση και αν αυτό θα την επηρεάσει στη συνέχεια: Η ομάδα θα το ξεπεράσει αυτό που έγινε. Έχουμε έμπειρους παίκτες, ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα. Τώρα είμαστε απογοητευμένοι, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς ξεκινήσαμε να χτίσουμε κάτι και θα συνεχίσουμε.

Για το αν έχει προλάβει να πει κάτι στους παίκτες του: Έχω προλάβει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για ην εμφάνιση και την προσπάθεια. Όποιος ήταν στο γήπεδο κατάλαβε ότι οι παίκτες μου έδωσαν το 100% και έκαναν ένα καλό παιχνίδι. Ήταν πειθαρχημένοι και δυνατοί στις μονομαχίες. Παίξαμε με μία μεγάλη ομάδα ιστορική στο Champions League και δε φάνηκε καλύτερη από εμάς. Δεν μπορώ να πω ότι κάτι δεν πήγε καλά εκτός από το αποτέλεσμα.

Για το μικρό ποσοστό ευστοχίας στις κλασικές ευκαιρίες του ΠΑΟΚ: Και σήμερα και στο πρώτο παιχνίδι είχαμε ευκαιρίες, βάλαμε δύο γκολ. Κάποιες φορές η μπάλα μπαίνει χωρίς ευκαιρία, όπως σήμερα για τον Άγιαξ. Δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι, στο σκοράρισμα. Οι παίκτες που είχαν ευκαιρίες και δε σκόραραν σήμερα είναι περισσότερο απογοητευμένοι. Πιστεύω ότι αυτό θα αλλάξει, θα γυρίσει.

Για το αν υπάρχει παράπονο για τη διαιτησία: Δε θέλω να σχολιάσω τους διαιτητές. Σε ευρωπαϊκό παιχνίδι δε θέλω να κάνω δηλώσεις για τους διαιτητές.

Πως εξηγείται άλλος ένα αποκλεισμός: Μπορούμε να μιλήσουμε για πολλά θέματα. Δεν είναι πιο έμπειρη ομάδα από εμάς ο Άγιαξ, ίσως στη διοργάνωση του Champions League να ισχύει αυτό επειδή εμείς δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να δώσουμε το παρών σε αυτή τη διοργάνωση. Δεν είδα σήμερα ότι ο αντίπαλος ήταν πιο αποφασισμένος, πιο αποφασισμένος από εμάς και καλύτερος μας. Οι παίκτες μου έδωσαν ό,τι είχαν, αλλά έμειναν χωρίς την πρόκριση. Αύριο είναι μία καινούργια ημέρα για όλους. Νομίζω ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ με τη σημερινή εμφάνιση βλέπει μέλλον, μπορεί να πιστέψει ότι αυτή η ομάδα θα κάνει κάτι διαφορετικό συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια.

Για το αν αισθάνεται ότι ο ίδιος θα μπορούσε να έχει κάνει άλλες κινήσεις στο παιχνίδι: Έτσι σκεφτόμουν όταν έκανα τις αλλαγές. Όταν σκέφτομαι μετά το παιχνίδι τι συνέβη και συζητάω με τους συνεργάτες μου ότι ο αντίπαλος δεν είχε ευκαιρία και εμείς είχαμε 4-5 δεν ξέρω τι να πω. Αν ήταν αλλιώς τα πράγματα μπορεί να απαντούσα αλλιώς, αλλά για το σημερινό παιχνίδι δεν ξέρω τι να πω. Το αν δεν έβαλα τον έναν ή τον άλλο δεν ξέρω ότι έπαιξε ρόλο. Δυστυχώς δεχτήκαμε γκολ στο τέλος και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε.

Για τη φάση του πρώτου γκολ και αν προβληματίζεται για την αντίδραση της ομάδας του στις στημένες φάσεις: Όταν σε στημένη μπάλα γίνονται επαφές, εγώ δεν μπορώ να σας πω αν ήταν πέναλτι. Δουλεύουμε κάθε εβδομάδα τα στημένα, καμία φορά μπαίνει και απευθείας γκολ από αυτές τις φάσεις, το 60% αυτών των φάσεων παίζει ρόλο και κρίνει τα παιχνίδια. Είναι κρίμα, ανεξάρτητα αν δεν ήταν πέναλτι, που δεν περάσαμε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο με αυτή την εμφάνιση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags