Facebook Pixel Τριάδα για ταμείο στο Europa League!
| 2016-08-04 10:16:00

Τριάδα για ταμείο στο Europa League!

Τριάδα για ταμείο στο Europa League!

Το Champions League δίνει τη σειρά του στο Europa League κι από το πολύ μεγάλο πρόγραμμα που έχουμ μπροστά μας ξεχωρίσαμε τρία σημεία για... ταμείο!

Ριέκα – Μπασακσεχίρ

Στο πρώτο ματς οι Κροάτες έπαιξαν αρκετά έξυπνα, είχαν σε καλή μέρα τον γκολκίπερ Πρισκάλο και κατάφεραν να φύγουν με το 0-0. Το αποτέλεσμα αυτό, σε συνδυασμό με τις τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, έχουν δημιουργήσει αισιοδοξία στο... στρατόπεδο της Ριέκα, η οποία εντός έδρας έχει να ηττηθεί 13 μήνες! Από την άλλη, η Μπασακσεχίρ εμφανίστηκε γι’ ακόμα μία φορά με σημαντικά προβλήματα στο επιθετικό κομμάτι και πρέπει να βελτιωθεί άμεσα, εφόσον θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη... Ωστόσο, δεν είμαστε αισιόδοξοι για τους Τούρκους. Οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερη ψυχολογία, είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους κι ο άσος στο 2.05 μοιάζει εξαιρετική επιλογή.

Ριέκα – Μπασακσεχίρ 1 (2.05)

Βόρσκλα – Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ

Το 0-0 στο πρώτο ματς έχει αφήσει τα πάντα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς. Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πολύ συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι, ωστόσο πλέον πρέπει να ψάξουν το γκολ. Παράλληλα, οφείλουν να βελτιώσουν τα κακώς κείμενα από την αρνητική εμφάνιση που πραγματοποίησαν κόντρα στην Ολεξάντρια (3-2) για το πρωτάθλημα Ουκρανίας. Από την άλλη, η Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ έρχεται από σερί ισοπαλίες για πρωτάθλημα και Europa League, με τον προπονητή της να γνωρίζει πολύ καλά ότι η ομάδα του είναι το αουτσάιντερ. «Ας είμαστε ρεαλιστές. Η Βόρσκλα είναι το φαβορί για την πρόκριση. Εμείς θα κυνηγήσουμε το γκολ, γιατί δίχως αυτό δεν θα έχουμε ελπίδες», δήλωσε ο Τόμισλαβ Ίβκοβιτς. Τι ποντάρουμε; Θα στηρίξουμε το φαβορί, καθώς θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα η ανώτερη Βόρσκλα θα φτάσει στην πρόκριση.

Βόρσκλα – Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ 1 (1.75)

Γκαμπάλα – Λιλ

Η ομάδα που πέρυσι απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, έκανε το... θαύμα της και στη Γαλλία! Πήρε το 1-1 στην έδρα της Λιλ και πλέον έχει μπροστά της την ευκαιρία γι’ ακόμα μία ιστορική πρόκριση. Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν παίζει στη φυσική της έδρα, αλλά περίπου 200 χιλιόμετρα μακριά... Όσο για τους Γάλλους; Την... πάτησαν στο πρώτο παιχνίδι και τώρα είναι υποχρεωμένοι να πάρουν τη νίκη, να δείξουν πως είναι ανώτερη ομάδα και παράλληλα να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτό είναι και το σύνθημα που έδωσε ο κόουτς Αντονέτί. Μπορεί να τα καταφέρει η Λιλ; Η αλήθεια είναι πως η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη και το διπλό στο 1.75 αξίζει της εμπιστοσύνης μας!

Γκαμπάλα – Λιλ 2 (1.75) Περισσότερες προτάσεις για το Europa League στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags