Facebook Pixel Πέσιμο οπαδών του Ολυμπιακού στους παίκτες!
| 2016-08-04 22:14:00

Πέσιμο οπαδών του Ολυμπιακού στους παίκτες!

Πέσιμο οπαδών του Ολυμπιακού στους παίκτες!

Οργανωμένοι βρέθηκαν στο Ρέντη και έβαλαν… χοντρό χέρι στους ποδοσφαιριστές. «Δεν μπορείτε να νικήσετε ομαδούλες σαν την ΑΕΚ – Θα σας κόψουμε την μπάλα εάν…».

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη, διέκοψαν την προπόνηση που ήταν σε εξέλιξη και μίλησαν στους παίκτες.

Οι οπαδοί χρησιμοποίησαν σκληρή γλώσσα, υπογραμμίζοντας πώς η ανοχή όλων τέλειωσε και πώς το μόνο που πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα είναι να συγκεντρωθούν και να παίξουν μπάλα. Μάλιστα, τους απείλησαν πως όποιον πετύχουν έξω ξανά τη νύχτα, θα του κόψουν την μπάλα!!

Μιλώντας στους παίκτες και στον Βίκτορ, μεταξύ άλλων ανέφεραν: "Η ανοχή μας τελείωσε. Έχετε τα πάντα, δεν σας λείπει τίποτα και μας ξεφτιλίζετε. Δεν μπορεί μια ομάδα με τέτοιο μπάτζετ να μην μπορείτε να νικήσετε ομαδούλες όπως η ΑΕΚ και η Μπερ Σεβά".

Και συνέχισαν, λέγοντας σε ακόμα πιο έντονο ύφος πως "Σε λίγες ημέρες παίζουμε τη συνέχειά μας στην Ευρώπη και αρχίζει το πρωτάθλημα. Δε σας λείπει τίποτα στον Ολυμπιακό. Αξία πήρατε και αντί να ματώνετε τη φανέλα εσείς είστε αδιάφοροι. Αυτά από σήμερα κομμένα. Στα μέρη που πηγαίνατε τα βράδια τώρα θα πηγαίνουμε εμείς. Φροντίστε να μη δούμε κανένα σας, γιατί τότε θα σας κόψουμε την μπάλα. Συγκεντρωθείτε και παίξτε, αλλιώς να φύγετε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags