Facebook Pixel Ανατροπή με Φιγκέιρας - Απόφαση σοκ για Μανιάτη!
| 2016-08-06 09:35:00

Ανατροπή με Φιγκέιρας - Απόφαση σοκ για Μανιάτη!

Ανατροπή με Φιγκέιρας - Απόφαση σοκ για Μανιάτη!

Χαλασμός Κυρίου γίνεται στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες και συνεχώς ανατρεπτικές!

Η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να τα αλλάξει όλα στον Ολυμπιακό και να πιάσει το νήμα από την αρχή, όπως είχε αποκαλύψει ο Κώστας Καραπαπάς αμέσως μετά από τον αποκλεισμό από τη Χάποελ, έχει αρχίσει να υλοποιείται...

Οι πρώτες κινήσεις έχουν ανακοινωθεί επίσημα ήδη (αύξηση στο Μ.Κ., αλλαγές σε πρόσωπα κ.α.) και δείχνουν ότι ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου δεν σκοπεύει να αφήσει να χαθεί χρόνος.

Για αυτό και βγαίνουν συνεχώς νέα στοιχεία που αφορούν τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό, που πολλές φορές ανατρέπουν ως έναν βαθμό προηγούμενα ρεπορτάζ!

Για παράδειγμα, όπως γίνεται σήμερα γνωστό ναι μεν ο Φιγκέιρας θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό (από χθες όλοι υποστήριζαν ότι είναι τελειωμένος), αλλά αυτό δεν θα γίνει με διακοπή συμβολαίου!

Οι "ερυθρόλευκοι" φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει απλώς να τον παραχωρήσουν σε άλλη ομάδα...

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι στην Ισπανία έχει καλό όνομα.

Κάτι που ισχύει και για τον Γιάννη Μανιάτη, καθώς λήφθηκε απόφαση να δοθεί επίσης δανεικός και προκάλεσε ένα μικρό... σοκ!

Γιατί ο Έλληνας άσος είχε επιστρέψει για να μείνει στον Ολυμπιακό και ήταν δεδομένο ότι τόσο με τον Μάρκο Σίλβα όσο και με τον Βίκτορ ήταν στους ποδοσφαιριστές που υπολογιζόταν οι υπηρεσίες τους στον χώρο του κέντρου...

Και, ξαφνικά, γίνεται γνωστό ότι και ο Μανιάτης θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού, αν και είναι ο ποδοσφαιριστής που φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού... 

** KΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Αυτά είναι τα νέα δεδομένα για τον προπονητή στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags