Facebook Pixel Παίρνει άμεσα φορ και "Μιραλάς"!
| 2016-08-11 08:57:00

Παίρνει άμεσα φορ και "Μιραλάς"!

Παίρνει άμεσα φορ και "Μιραλάς"!

Έτοιμο προς υλοποίηση είναι το μεταγραφικό πλάνο στον Ολυμπιακό που προβλέπει την απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής και ενός περιφερειακού που πατάει περιοχή και σκοράρει. Ποια ονόματα ακούγονται

Σε πρώτο πλάνο παραμένει η περίπτωση του Ζοσουέ της Πόρτο, η οποία τον παραχωρεί με ένα ποσό κοντά στα 2 με 2,5 εκατ. ευρώ, αν και υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Την ίδια ώρα, ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στον «Γαύρο» για τους παίκτες που έχουν προταθεί και ξεχωρίσει οι Πειραιώτες. Στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο Ουκρανός Γεβγένι Τσεμπεριάσκο της Ντνίπρο, ο οποίος 33 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Επόμενος στη λίστα είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μαρίτιμο, Ντιέγκο Σόουσα, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε πετύχει 12 γκολ.

Στους Πειραιώτες έχει προταθεί και ο 26χρονος φορ της Νιούελς Ολντ Μπόις, Μάρτιν Τόνσο, που παίζει ως δανεικός στην Κόλο Κόλο. Στους «ερυθρόλευκους» έχει προταθεί ο Ιμπραΐμ Σισοκό, ο 25χρονος αριστερός εξτρέμ που παίζει τα τελευταία δύο χρόνια στην Τουρκία. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags