Facebook Pixel «Αντίο» με ένα ακόμα χρυσό για τον τεράστιο Φελπς: "Αυτό ήταν όλο..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-08-14 08:00:00

«Αντίο» με ένα ακόμα χρυσό για τον τεράστιο Φελπς: "Αυτό ήταν όλο..." (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αντίο» με ένα ακόμα χρυσό για τον τεράστιο Φελπς: "Αυτό ήταν όλο..." (ΒΙΝΤΕΟ)

'Ενας από τους κορυφαίους αθλητές του πλανήτη, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση και έκλεισε την καριέρα του όπως ακριβώς έπρεπε, με ένα ακόμα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, αφού η Αμερική κατέκτησε την πρώτη θέση στη σκυταλοδρομία 4x100 μικτής ομαδικής ανδρών.

Ο Μάικλ Φελπς τερμάτισε την καριέρα του με 28 Ολυμπιακά μετάλλια και 23 χρυσά! O κορυφαίος αθλητής που εμφανίστηκε ποτέ σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έκανε το φινάλε που επιθυμούσε, καθώς στην τελευταία του κούρσα η Αμερική κατέκτησε το χρυσό στη σκυταλοδρομία 4x100 μικτής ομαδικής ανδρών με νέο ρεκόρ Ολυμπιακό ρεκόρ (3:27.95), αφήνοντας στην δεύτερη θέση τη Μεγάλη Βρετανία (3:29.24) και τρίτη την Αυστραλία (3:29.93).

Έτσι λοιπόν ο άνθρωπος των 28 (τα 23 χρυσά) Ολυμπιακών μεταλλίων έκλεισε την καριέρα του ιδανικά και πλέον μπορεί να αφοσιωθεί στο σημαντικότερο πράγμα της ζωής του, στην οικογένεια του!

«Αυτό ήταν, τελείωσα», δήλωσε ο Φελπς, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Γύρισα μετά το Λονδίνο για να κλείσω την πόρτα του αθλητισμού όπως θα ήθελα εγώ και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί. Είμαι έτοιμος να αποσυρθώ και είμαι χαρούμενος γι αυτό. Είμαι έτοιμος να περάσω χρόνο με το γιο μου και να τον δω να μεγαλώνει».

Τελευταία Σχόλια

Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags