Facebook Pixel Ανακοίνωση "βόμβα" από Αστέρα: «Στα δικαστήρια αν αναβληθεί η πρεμιέρα»!
| 2016-08-15 16:03:00

Ανακοίνωση "βόμβα" από Αστέρα: «Στα δικαστήρια αν αναβληθεί η πρεμιέρα»!

Ανακοίνωση "βόμβα" από Αστέρα: «Στα δικαστήρια αν αναβληθεί η πρεμιέρα»!

Η ομάδα της Τρίπολης τοποθετήθηκε για το θέμα που έχει προκύψει με την αναβολή στην σέντρα της Σούπερ Λιγκ και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να την δεχθεί.

Ο Αστέρας με επίσημη ανακοίνωση του υποστήριξε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε προσώπου αποφασίσει την αναβολή της πρώτης αγωνιστικής της Super League και κάλεσε όλες τις ομάδες να αντιδράσουν. Μάλιστα, οι άνθρωποι του Αστέρα στάθηκαν στις ρήτρες που καραδοκούν από τη NOVA και μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό των ομάδων.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Αντιλαμβανόμενοι το κλίμα των ημερών, ενημερώνουμε πως η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε προσώπου ή προσώπων που ενδέχεται να αποφασίσουν αναβολή, στην προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος.

Επενδύοντας σταθερά για παραπάνω από μια δεκαετία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό μας και την οικονομική μας ισορροπία για τη σεζόν 2016-2017. Αυτά τα αποφασίζουμε για τον εαυτό μας αποκλειστικά εμείς.

Οι ρήτρες από τη Nova καραδοκούν και καλό είναι όλοι όσοι ετοιμάζονται να... πυροδοτήσουν τη βόμβα της αναβολής, να προετοιμαστούν να σηκώσουν το βάρος (οικονομικό και όχι μόνο) μιας τέτοιας απόφασης.

Εμείς πάντως δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να πληρώνουμε αμαρτίες άλλων.

Υ. Γ. Περιμένουμε τις αντιδράσεις και άλλων ομάδων Super League".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags