Facebook Pixel «Δεν έχει ταβάνι ο φετινός Παναθηναϊκός»
| 2016-08-16 20:13:00

«Δεν έχει ταβάνι ο φετινός Παναθηναϊκός»

«Δεν έχει ταβάνι ο φετινός Παναθηναϊκός»

Ποιος έκανε αυτή την δήλωση για την ομάδα που θα έχει φέτος στα χέρια του ο Αργύρης Πεδουλάκης;

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκονται τα αδέλφια Νικ και Πατ Καλάθης, ενόψει της αυριανής πρώτης συγκέντρωσης των παικτών του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, όπου οι «πράσινοι» θα υποβληθούν σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις πριν την έναρξη των επίσημων προπονήσεων.

Τα δύο αδέλφια έφτασαν μίλησαν για τη σεζόν που είναι προ των πυλών για τον Παναθηναϊκό Superfoods, αλλά και την εκ νέου συνύπαρξή τους στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τι είπε ο Πατ Καλάθης:

Για την επιστροφή του: «Είναι τεράστια ευκαιρία για μένα που επιστρέφω σε μία τόσο σπουδαία ομάδα και είναι εξαιρετικό που θα είμαι και πάλι συμπαίκτης με τον αδερφό μου. Αγαπώ την Αθήνα, είχα τέσσερα χρόνια να έρθω, μου είχε λείψει και είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα της επιστροφής».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Έβλεπα πολλά βίντεο από το ΟΑΚΑ και τους οπαδούς της ομάδας πριν από μερικές ημέρες για να θυμηθώ αυτά που είχα ζήσει εδώ την προηγούμενη φορά και να μπω στους ρυθμούς του ελληνικού μπάσκετ, της ομάδας μου και του κόσμου της! Περιμένω πώς και πώς για να το ζήσω! Θα είναι μία εκπληκτική εμπειρία».

Για τους στόχους: «Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει φέρει πολλούς ταλαντούχους παίκτες, παρέμειναν κάποιοι ταλαντούχοι αθλητές και αυτό είναι καλό για την ομάδα, γιατί ανεβάζει το επίπεδό της και τον πήχη της. Δεν υπάρχει ταβάνι για την ομάδα. Έχουμε την ευκαιρία αν παίξουμε αυτό που μπορούμε θα είμαστε οι καλύτεροι!».

Από την πλευρά του ο Νικ Καλάθης τόνισε σχετικά με την έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού Superfoods αλλά και την επιστροφή του αδερφού του στην ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Αθήνα ώστε να ξεκινήσω τη σκληρή δουλειά με την ομάδα εν όψει της καινούριας αγωνιστικής περιόδου. Η χαρά μου είναι ακόμη μεγαλύτερη που ήρθα εδώ μαζί με τον αδερφό μου, ο οποίος επέστρεψε στον Παναθηναϊκό Superfoods μετά από χρόνια. Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα και για τους δυο μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags