Facebook Pixel Εκπλήξεις Ίβιτς! Ποιους «έκοψε» από την αποστολή του ΠΑΟΚ
| 2016-08-16 22:18:00

Εκπλήξεις Ίβιτς! Ποιους «έκοψε» από την αποστολή του ΠΑΟΚ

Εκπλήξεις Ίβιτς! Ποιους «έκοψε» από την αποστολή του ΠΑΟΚ

Η τελευταία προπόνηση πριν την αυριανή αναχώρηση για την Τιφλίδα ολοκληρώθηκε και ο Βλάνταν Ιβιτς ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Γεωργία.

Από την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τιφλίδα «κόπηκε» ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος κρίθηκε ότι δεν είναι 100% έτοιμος για να πάρει κάποια αγωνιστικά λεπτά σε επίσημο ματς, ενώ δεν θα ταξιδέψουν στη Γεωργία οι Τζιόλης και Πέλκας, που φαίνεται πως πλέον... δεν χωράνε στα βασικά πλάνα του Ίβιτς!

Αναλυτικά όσα αναφέρει το paokfc:

 

Το πρόγραμμα της προπόνησης ήταν αφιερωμένο στην τακτική με τον Βλάνταν Ίβιτς να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές του πως θέλει να λειτουργήσουν σε αμυντικό κι επιθετικό κομμάτι. Εκτός λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα ήταν ο Εργκούς Κάτσε, ενώ ο Αχιλλέας Πούγγουρας ακολούθησε μέρος της προπόνησης λόγω βάρους στον προσαγωγό.

 

Μετά το τέλος του προγράμματος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για την Τιφλίδα. Στη διάθεση του Ίβιτς είναι οι: Γλύκος , Μπρκιτς , Σιαμπάνης , Λέοβατς , Γιαννούλης , Κίτσιου ,Μάτος , Τζαβέλλας , Μαλεζάς , Κρέσπο , Κάνιας , Σάκχοφ , Χαρίσης ,Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Μυστακίδης , Ζάιρο , Κάμπος , Ροντρίγκες ,Αθανασιάδης , Περέιρα , Κουλούρης .

 

Στην Τιφλίδα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 20:30 ώρα Ελλάδας (15′ ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου), ενώ στις 19:45 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags