Facebook Pixel Ποιός από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟ θα την... κάνει στον Ολυμπιακό
| 2016-08-21 10:15:00

Ποιός από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟ θα την... κάνει στον Ολυμπιακό

Ποιός από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟ θα την... κάνει στον Ολυμπιακό

Το 2010 ο Ολυμπιακός έχασε όχι απλά από την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, με 2-1. Ο μόνιμος πρωταθλητής πριν από έξι χρόνια ήταν ένα σκέτο ερείπιο.

Ηττήθηκε, μάλιστα, από την ΑΕΚ καπάκι μετά την ήττα του από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε αποφασίσει να αποχωρήσει. Έτσι βρήκε την ευκαιρία ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός να πάρει ένα πρωτάθλημα. Από έναν Ολυμπιακό να τον βλέπεις και να τον λυπάσαι.

Έξι στα έξι έχει ο Μαρινάκης. Με το καλημέρα, μετά τον Κόκκαλη, παίρνει πρωτάθλημα και μέχρι να πει καληνύχτα δεν λέει να το παραδώσει σε μια άλλη ομάδα. Σε μία από τις τρεις που του παρακολλάνε. Σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Σήμερα ο Ολυμπιακός για όποιον έχει μάτια ψιλομοιάζει με εκείνον του 2010. Ένας Ολυμπιακός προβληματικός. Σχεδόν άρρωστος. Καμία σχέση με τον Ολυμπιακό της Ευρώπης που εντυπωσίαζε στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ.

Πιθανόν, να μην... υπάρχει τίποτα περίεργο στον Ολυμπιακό που ξεβράκωσε πανηγυρικά το πρόβλημά του από τον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ. Και στον αποκλεισμό από την Μπερσεβά, ακόμα και στη νίκη με Αρούκα. Ότι, δηλαδή, βρίσκεται σε κρίση η ομάδα, όμως κάτι τέτοιο προκύπτει, συμβαίνει. Ποια ομάδα στον κόσμο δεν κάνει τον κύκλο της; Την κοιλιά της.

Πέραν, λοιπόν, από τι πραγματικά συμβαίνει, σε τι οφείλεται το ότι ο Ολυμπιακός είναι εκτός φόρμας, το ερώτημα είναι άλλο. Οι αντίπαλοί του θα εκμεταλλευθούν την περίπτωση. Και ποιος αντίπαλος θα είναι αυτός που θα πάρει,αν το πάρει, το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ.

Η ''κληρονομιά'' της πολυμετοχικότητας βαραίνει ακόμα τον Παναθηναϊκό, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags