Facebook Pixel Σενάριο για σούπερ κίνηση στον Ολυμπιακό!
| 2016-08-22 11:00:00

Σενάριο για σούπερ κίνηση στον Ολυμπιακό!

Σενάριο για σούπερ κίνηση στον Ολυμπιακό!

Μεταγραφικός οργασμός στον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα, με το σενάριο που κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία να προκαλεί ζαλάδα!

Περίεργο το φετινό καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες μετά από αρκετά χρόνια αναγκάστηκαν να δώσουν προκριματικά για την είσοδό τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μάρκο Σίλβα ήρθε και έφυγε τη δεύτερη ημέρα της προετοιμασίας, ο Βίκτορ Σάντσεθ αποκλείστηκε από τη Χάποελ Μερ Σεβά και αποχώρησε έναν μήνα μετά από την έλευσή του στην Ελλάδα και, τώρα, οι Πειραιώτες ψάχνουν την ηρεμία (και την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ) με τον Πάουλο Μπέντο...

Με τον Πορτογάλο τεχνικό στην άκρη του πάγκου, μάλιστα, γίνεται τις τελευταίες ημέρες μία γενική αναδιοργάνωση στο ρόστερ του συλλόγου, καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές είναι εκείνοι που φεύγουν και έρχονται στο Λιμάνι.

Με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν θέσει ως προτεραιότητα, το προηγούμενο διάστημα, την έλευση στόπερ, εξτρέμ και σέντερ φορ...

Ο Μαρίν ήρθε, ο Ιλόρι φαίνεται πως είναι προ των πυλών, οπότε μένει να έρθει και το κερασάκι στην τούρτα, που είναι ο επιθετικός.

Με τον Νιλμάρ να κυριαρχεί στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αλλά η Live Sport να φέρνει σήμερα στο προσκήνιο και το όνομα του Μάριο Μπαλοτέλι!

Ο Ιταλός επιθετικός έχει συνδεθεί και κατά το παρελθόν με τους Πειραιώτες και, φέτος, ψάχνει για να κάνει restart στην καριέρα του.

Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ (με τους οποίους διατηρεί άριστες σχέσεις η διοίκηση του Ολυμπιακού και, τώρα, ετοιμάζεται να αποκτήσει από τους ρεντς τον Ιλόρι) θέλουν να τον παραχωρήσουν ξανά δανεικό, καθώς ο Κλοπ δεν τον υπολογίζει.

Έχει γραφτεί ότι ενδιαφέρεται η μισή Ευρώπη για να τον αποκτήσει, αλλά χθες στην Ιταλία ανέφεραν ότι κοντά στον δανεισμό του βρίσκεται η... Μπολόνια!

Μία σταθερά καλή ιταλική ομάδα, που δεν έχει όμως το πρεστίζ και, φυσικά, τις βλέψεις του Ολυμπιακού!

Που μπορεί φέτος να μην συμμετάσχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά θα κάνει ξανά πρωταθλητισμό με συνέπεια και κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στους ομίλους του Γιουρόπα!

Λέτε να έχουμε έκπληξη, βόμβα με Μπαλοτέλι στον Ολυμπιακό;

Δύσκολη υπόθεση, αλλά είναι γνωστό ότι οι Πειραιώτες έχουν τα χρήματα αλλά και τις επαφές με μεγάλα μανατζερικά γραφεία, για να προχωρήσουν μία τέτοιου τύπου μεταγραφή... 

** KΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Διεθνής Βραζιλιάνος σέντερ φορ για Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags