Facebook Pixel Τετράδα για ταμείο από το Europa League!
| 2016-08-25 10:24:00

Τετράδα για ταμείο από το Europa League!

Τετράδα για ταμείο από το Europa League!

Το Champions League πέρασε και πλέον είναι η σειρά του Europa League, με τους επαναληπτικούς της προκριματικής φάσης να προσφέρουν ορισμένα πολύ δυνατά σημεία για ταμείο!

Μάριμπορ – Γκαμπάλα

Στο πρώτο ματς οι Σλοβένοι κατάφεραν να προηγηθούν, ωστόσο η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στην Γκαμπάλα, η οποία έκανε το 3-1 και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Βέβαια, η Μάριμπορ είναι δεδομένο πως θα ψάξει τη μεγάλη ανατροπή, με τον παράγοντα έδρα να την ευνοεί, καθώς στα τελευταία 9 εντός έδρας παιχνίδια στο... σπίτι της, έχει ηττηθεί μόνο από τη Σάλκε πέρυσι! Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι ζουν για δεύτερη σερί χρονιά το όνειρο τους! Βρίσκονται πολύ κοντά στους Ομίλους του Europa League, ωστόσο περιμένουμε να περάσουν δύσκολες στιγμές στη Σλοβενία. Δεν ξέρουμε αν η Μάριμπορ θα καταφέρει να φτάσει στην πρόκριση, ο άσος, όμως, σε τιμές άνω του 2.00 αξίζει ποντάρισμα!

Μάριμπορ – Γκαμπάλα 1 (2.10)

Μπάτε Μπορίσοφ - Αστάνα

Άξια της μοίρας της η Μπάτε στο πρώτο ματς στο Καζακστάν που επαληθεύτηκε το χειρότερο δυνατό σενάριο. Ουσιαστικά χάρισε δύο γκολ στην Αστάνα, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και πλέον καλείται να ανατρέψει την κατάσταση εντός έδρας με το ενδεχόμενο του αποκλεισμού από το Γιουρόπα να είναι πολύ πιθανό, ύστερα από αυτόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όσο για τους φιλοξενούμενους; Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους και στόχος τους είναι να περάσουν στους Ομίλους του Europa League, ένα χρόνο μετά την παρθενική τους συμμετοχή στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τι ποντάρουμε; Η Μπάτε τα έκανε... θάλασσα στο πρώτο ματς, ωστόσο είναι πιο έμπειρη ομάδα κι ο άσος μπορεί να μας πληρώσει, ακόμα και αν στο τέλος χαθεί η πρόκριση για τους γηπεδούχους.

Μπάτε Μπορίσοφ - Αστάνα 1 (1.88)

Ρόζενμποργκ – Αούστρια Βιέννης

Η Ρόζενμποργκ έχασε βαθμούς από τη Μπραν στο πρωτάθλημα (1-1), ωστόσο έφτασε τα 20 ματς χωρίς ήττα και συνεχίζει... ακάθεκτη την πορεία της. Εντός των συνόρων τα καταφέρνει μία χαρά, ωστόσο στο Europa League θα ψάξει την ανατροπή κόντρα στην Αούστρια Βιέννης, καθώς στο πρώτο ματς δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 2-1. Η ιστορική ομάδα από την Αυστρία έχει το μομέντουμ υπέρ της, καθώς εκτός από τη νίκη στην πρώτη αναμέτρηση με τη Ρόζενμποργκ, έρχεται από θετικό αποτέλεσμα και για το πρωτάθλημα. Θύμα της η Άλταχ, η οποία ηττήθηκε με 3-1 από την Αούστρια. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα πολλά γκολ μόνο απίθανο σενάριο δεν είναι! Η άμυνα των γήπεδούχων δεν εμπνέει, η Αούστρια μπορεί να βρει ένα τέρμα και το goal/goal αποτελεί ιδανικό στήριγμα για τα δελτία μας.

Ρόζενμποργκ – Αούστρια Βιέννης goal/goal (1.67)

Χάιντουκ – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η Χάιντουκ παρά τη μέτρια εμφάνιση της στο Ισραήλ κατάφερε να πετύχει το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ (2-1) στην μία από τις δύο καλές ευκαιρίες που είχε, πράγμα που της δίνει σοβαρές ελπίδες πρόκρισης. Από την άλλη πλευρά, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έπιασε αρκετά καλή απόδοση αλλά δεν έμεινε πλήρως ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, παρότι αυτό ήταν νικηφόρο. Όπως είναι λογικό, η Χάιντουκ θα τα δώσει όλα για να ανατρέψει το σκορ, αλλά βρίσκεται σε κακή κατάσταση, σε αντίθεση με τους Ισραηλινούς, οι οποίοι είναι σε φόρμα και μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στην Κροατία. Καλύτερα όμως να πάμε με τα εκατέρωθεν τέρματα.

Χάιντουκ – Μακάμπι Τελ Αβίβ goal/goal (1.80)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags