Facebook Pixel Η κορυφαία στιγμή της παράτασης με Καμπιάσο-Ρέτσο! (ΦΩΤΟ)
| 2016-08-26 18:18:00

Η κορυφαία στιγμή της παράτασης με Καμπιάσο-Ρέτσο! (ΦΩΤΟ)

Η κορυφαία στιγμή της παράτασης με Καμπιάσο-Ρέτσο! (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώνεται το πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός είναι στο 1-1 με την Αρούκα. Και με αυτό το σκορ περνάει στους ομίλους του Europa League. Τα πόδια είναι βαριά. Ο Παναγιώτης Ρέτσος ζει την πίεση για τα καλά. Λίγη ώρα νωρίτερα έχει κράμπες, νιώθει τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν.

Κάνει κατάθεση ψυχής, όμως, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που θέλει να βλέπει ο οπαδός του Ολυμπιακού. Αυτό που γουστάρει. Κι αυτό που σε λυπεί, όταν βλέπεις να το κάνουν ο Ρέτσος, ο Μανθάτης, ο Ανδρούτσος, παιδιά 18 ετών και δεν το κάνουν οι πιο… επαγγελματίες με τα ακριβά συμβόλαια.

Η εικόνα του ημιχρόνου της παράτασης, όμως, είναι αυτή. Ο Καμπιάσο, βλέποντας τον Ρέτσο, σπεύδει κοντά του. Του προσφέρει ένα μπουκάλι νερό και πέντε κουβέντες για να τον ανεβάσει. Για να τον κάνει να τα δώσει όλα ως το τέλος του αγώνα. Για να μπει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Europa League.

Ο τεράστιος Καμπιάσο που τόσα έχει καταφέρει. Που έδωσε ό,τι είχε, άφησε τη θέση του στον Τσόρι, αλλά δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να θέλει αυτή την πρόκριση. Και φυσικά, να στηρίζει τον Ρέτσο και κάθε συμπαίκτη του.

Αυτά να τα βλέπουν ορισμένοι. Γι’ αυτό έμεινε ο «τελειωμένος» Καμπιάσο…

 

 

 

 



Πηγή: redking.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags