Facebook Pixel Ο Ούγκο Αλμέιδα στον OTE TV
Life
| 2016-08-29 18:18:00

Ο Ούγκο Αλμέιδα στον OTE TV

Ο Ούγκο Αλμέιδα στον OTE TV

Τα τέσσερα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης έχουν ξεκινήσει στον OTE TV και η ομάδα των καναλιών OTE SPORT παρουσιάζει σήμερα (29/8) στις 22.30 την πρεμιέρα της εκπομπής SPORTSHOW με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Βασίλη Σαμπράκο (OTE SPORT 3HD), που θα φιλοξενήσει αποκλειστική συνέντευξη του Ούγκο Αλμέιδα.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ΑΕΚ, ο οποίος αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην Bundesliga (με τις Βέρντερ Βρέμης και Ανόβερο) μιλά για όσα συμβαίνουν στη γερμανική λίγκα και διαβεβαιώνει πως "το ποδόσφαιρο εκεί είναι εκπληκτικό". Ο 32χρονος επιθετικός εξηγεί και τους λόγους που κάνουν "μοναδική εμπειρία" όπως λέει, τη συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Οι Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Άλκης Τσαβδαράς, Τάσος Κολλίντζας και Αντρέα Παλομπαρίνι θα αναλάβουν να μας μεταφέρουν όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο στην τρίτη αγωνιστική της Premier League, τη δεύτερη ημέρα της LaLiga Santander και της Serie A TIM, αλλά και την πρεμιέρα της Bundesliga. Επίσης, στο βίντεο της Αριάνας Παπαγιάννη θα παρακολουθήσουμε το παρασκήνιο των κορυφαίων ευρωπαϊκών λιγκών.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να παρακολουθούν το πρόγραμμα των καναλιών OTE SPORT και μέσω κινητού, τάμπλετ ή λαπτοπ, από την υπηρεσία OTE TV GO.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags