Facebook Pixel Μεταγραφική καταιγίδα στο Λιμάνι: Σκάνε… βόμβες!
| 2016-08-29 20:50:00

Μεταγραφική καταιγίδα στο Λιμάνι: Σκάνε… βόμβες!

Μεταγραφική καταιγίδα στο Λιμάνι: Σκάνε… βόμβες!

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Μπρούνο Βιάνα και φορτσάρει για τις επόμενες μεταγραφές. Έρχονται επιθετικοί, τι γίνεται στα στόπερ και η κίνηση έκπληξη από Μαρινάκη!

Είναι λογικό οι φίλοι του Ολυμπιακού να ανησυχούν όσο περνούν οι ημέρες. Η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της και η ομάδα τους έχει χτυπητά κενά στο ρόστερ που πρέπει να καλύψει και παρ' όλα αυτά, τίποτα επίσημο δεν είχε προκύψει τις πρώτες ώρες της σημερινής ημέρας.
Μάλλον, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλησαν να διατηρήσουν την ηρεμία πριν από την... καταιγίδα αφού από το απόγευμα όλα άλλαξαν και στον Πειραιά επικρατεί μεταγραφικός "πυρετός"!

Ας ξεκινήσουμε από την περίπτωση του Καρντόσο. Η υπόθεση του Παραγουανού έχει περάσει από "χίλια κύμματα", αλλά φαίνεται πως θα έχει θετική κατάληξη. Και αυτό γιατί οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επιπλοκές που προέκυψαν ξεπεράστηκαν και οι άνθρωποι της ομάδας αιδιοδοξούν πως ο παίκτης θα γίνει τελικά κάτοικος Πειραιά!

Ο πρώην παίκτης της Μπενφίκα, ωστόσο δεν είναι ο μόνος επιθετικός που θα αποκτηθεί. Στον Ολυμπιακό έχουνς σχεδιάσει να πάρουν δυο παίκτες για τη γραμμή κρούσης, έναν βασικό και έναν αναπληρωματικό προκειμένου να διαμορφώσουν την επιθετική τριάδα στο πλευρό του Ιντέγε!

Παράλληλα, κλεισμένος είναι και ο στόπερ που αποτελεί επιλογή του Πάουλο Μπέντο και θεωρείται κλεισμένος. Πρόκειται για τον 21χρονο Βραζιλιάνο Μπρούνο Βιάνα της Κρουζέιρο, όπως σας έχει ενημέρωσει νωρίτερα ο Sportdog. Εκτός όμως από τον νεαρό Βραζιλιάνο, στο Λιμάνι ψάχνουν και κάτι ακόμα πιο... δυνατό και οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ένας παίκτης από το πάνω ράφι στην λίστα τους, για τον οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει το «οκ» για να... τρέξουν την υπόθεσή του. Θα είναι στόπερ για βασικότατος και ακριβός!

Και ένα... μπόνους για το τέλος: Τις τελευταίες ώρες γράφονται ουκ ολίγα ονόματα παικτών που αγωνίζονται στον άξονα (και αρκετά ηχηρά μάλιστα!) και λέγεται πως συνδέονται με ενδεχόμενη πώληση του Μιλιβόγεβιτς. Θυμίζουμε την περίπτωση του Τιοτέ που κόπηκε στα ιατρικά της Γαλατασαράι, αλλά και το τρελό σενάριο με τον Μούσα Σισοκό.

Η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική αφού οι Πειραιώτες έχουν αποφασίσει να κινηθούν για μέσο ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στην περίπτωση του Σέρβου! Τελευταίος στον... χορό μπήκε και ο Αλεξάντερ Τετέι, βασικός στη Νόριτς και την εθνική Νορβηγίας, ο οποίος μάλιστα φέρεται να είναι πολύ ψηλά στη λίστα των ερυθρολεύκων!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για αυτό θα τους κάνει πλάκα μία ζωή ο Μαρινάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags