Facebook Pixel Τρελό χουνέρι! Έχασε σίγουρα λεφτά ο Ολυμπιακός
| 2016-08-29 22:15:00

Τρελό χουνέρι! Έχασε σίγουρα λεφτά ο Ολυμπιακός

Τρελό χουνέρι!  Έχασε σίγουρα λεφτά ο Ολυμπιακός

Η σίγουρη πώληση του ερυθρόλευκου άσου χάλασε, παρότι οι Πειραιώτες αναγκάστηκαν να πέσουν στα μισά από αυτά που ζήταγαν. Διαβάστε τα νούμερο και το περίεργο που συνέβη!

Για ακόμα ένα καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έχει πάρει άριστα στις πωλήσεις παικτών. Τα deal για τους Ρομπέρτο, Μαζουακού και άλλους (Διαβάστε το θέμα με τα νούμερα που... ζαλίζουν ΕΔΩ) καθώς και αυτό που είναι στα σκαριά για τον Πουλίδο έχουν βοηθήσει την ομάδα να ισοσκελίσει τα ταμεία μετά την οικονομική ζημεία που έφερε ο πρόωρος ευρωπαϊκός αποκλεισμός.

Ακόμα μια καλή πώληση ποδοσφαιριστή αναμενόταν να είναι και αυτή του Δημήτρη Σιόβα. Ο Έλληνας στόπερ δεν υπολογίζεται από τον Πάουλο Μπέντο, η Ρεάλ Μπέτις του Γκουστάβο Πογιέτ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και όλα έδειχναν πως το deal ήταν κοντά στην πραγματοποίηση.
Όλα αυτά μέχρι σήμερα αφού ξαφνικά όλα ανατρέπονται. Φαίνεται πως στην Μπέτις άλλαξαν γνώμη και για λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί δεν είναι πια "ζεστοί" για την απόκτηση του Σιόβα!

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τι ήταν αυτό που έκανε τους ανθρώπους της ομάδας να εγκαταλείψουν την υπόθεση παρά το δεδηλωμένο ενδιαφέρον για τον διεθνή στόπερ ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι μπορούσε για να τους διευκολύνει. Συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" έπεσαν από τα 4 εκατομμύρια που αρχικά ζητούσαν στα 2 ελπίζοντας να βρουν κοινό σημείο επαφής με τον ισπανικό σύλλογο που προσέφερε (προφορικά) 1,6 μέχρι τη στιγμή της αιφνιδιαστικής απόσυρσής του!

Όπως είναι λογικό, στον Πειραιά... έπεσαν από τα σύννεφα από την παραπάνω εξέλιξη καθώς δεν περίμεναν μια πολύ πιθανή πώληση να χαλάσει με τέτοιο τρόπο. Πάντως, στο Λιμάνι ακόμα ελπίζουν, όσο υπάρχει χρόνος μέχρι το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου για τον Δημήτρη Σιόβα. Ο ποδοσφαιριστής είναι δεδομένο πως δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μπέντο, γεγονός που τον κάνει να θέλει να αποχωρήσει. Το πιθανότερο είναι, λοιπόν, να "ψαχτεί" για να το πετύχει, προσπαθώντας να φέρει μια νέα πρόταση της τελευταίας στιγμής από άλλη ομάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΥΤΟΣ είναι ο στόπερ που θέλει ο Ολυμπιακός!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags