Facebook Pixel Έρχεται κι άλλο «κανόνι» στον Πειραιά!
| 2016-08-29 23:42:00

Έρχεται κι άλλο «κανόνι» στον Πειραιά!

Έρχεται κι άλλο «κανόνι» στον Πειραιά!

Νέο μεταγραφικό μπαμ στον Ολυμπιακό! Επιθετικός με μεγάλη καριέρα έρχεται Ελλάδα, τι συμβαίνει με την υπόθεση του Καρντόσο. Ποια απόφαση πήραν για το μέλλον του Ιντέγιε.

Μεταγραφικός οργασμός τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες τρέχουν για την απόκτηση δύο επιθετικών. Ο ένας είναι ο Όσκαρ Καρντόσο, που βρίσκεται πλέον …μία ανάσα από το Λιμάνι, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει προχωρημένο ενδιαφέρον και για τον Κέβιν Κουράνι.

Οι Πειραιώτες «τσεκάρουν» πολύ σοβαρά την περίπτωση του 34χρονου επιθετικού και όπως μαθαίνουμε, η περίπτωσή του τρέχει παράλληλα με τη μεταγραφή του Καρντόσο, ο οποίος πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στους Πειραιώτες.

Ο Κουράνι είναι Γερμανός, αν και έχει γεννηθεί στο Ρίο της Βραζιλίας και έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε Στουτγκάρδη, Σάλκε και Ντινάμο Μόσχας, ενώ για μία πενταετία (2003-08) αποτελούσε βασικό στέλεχος της εθνικής Γερμανίας. Επίσης έχει αγωνιστεί και στην Χονφεχάιμ, όπου και υπήρξε συμπαίκτης του Ελιονούσι.

Αυτό πάντως που «βγαίνει» από το Λιμάνι, είναι ότι η περίπτωση Κουράνι δεν «καίει» αυτή του Καρντόσο, καθώς οι δυο τους θα έρθουν για να φτιάξουν μία δυνατή τριάδα στην επίθεση μαζί με τον Ιντέγιε. Ο Νιγηριανός πάντως πλέον δεν θα λογίζεται για βασικός, καθώς έχει απογοητεύσει τόσο τον Μπέντο όσο και τους ανθρώπους της ομάδας.

Μάλιστα, όπως κυκλοφορεί, αν τελικά έρθει κάποια καλή πρόταση για τον Ιντέγιε, τότε θα πουν αμέσως «ναι» και θα κινηθούν για άλλον παίκτη που θα έχει τον ρόλο του τρίτου επιθετικού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΡΕΛΟ σενάριο για παικταρά στον Ολυμπιακό!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags