Facebook Pixel Έκλεισε! Μυθικό deal 8+ εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό
| 2016-08-30 15:30:00

Έκλεισε! Μυθικό deal 8+ εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό

Έκλεισε! Μυθικό deal 8+ εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό

Μένει το τυπικό σκέλος, της επίσημης ανακοίνωσης, για να ανοίξουν τις σαμπάνιες στον Πειραιά!

Από το πρωί έχουμε γράψει ότι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου, θα είναι πολλές και από ό,τι φαίνεται συναρπαστικές...

Γιατί το ρεπορτάζ του συλλόγου έχει πάρει φωτιά και όλα δείχνουν ότι μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, το βράδυ της Τετάρτης, θα γίνουν πράγματα και θαύματα στο Λιμάνι!

Οι "ερυθρόλευκοι" άλλωστε, σαν μεγάλος ευρωπαϊκός οργανισμός που είναι, κινούνται σε πολλά μέτωπα και φαίνεται ότι τα καταφέρνουν σε όλα πολύ καλά...

Με αποτέλεσμα το μεσημέρι της Τρίτης να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης β΄ ο Νίκος Βέργος, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Ένα deal που μπορεί να φέρει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στα ταμεία του Ολυμπιακού από 8 έως 10 εκ. ευρώ, αρκεί βέβαια η Ρεάλ να αγοράσει τον παίκτη και να "τρέξουν" όλα τα μπόνους που προβλέπονται στη συμφωνία...

Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η μετακίνησή του στον ισπανικό σύλλογο, αλλά όπως έχει διαρρεύσει στο ρεπορτάζ, μένει μόνο το τυπικό μέρος!

Δίχως άλλο πρόκειται για ένα σπουδαίο deal, μυθικό, αν και μένει να δούμε αν το ερχόμενο καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς.

Δύσκολο, πολύ δύσκολο υποστηρίζουν όλοι στην πιάτσα...

Αλλά στην μπάλα ποτέ κανείς δεν μπορεί να πει ποτέ, και σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία μυθική συμφωνία από την πλευρά του Ολυμπιακού, είτε ενεργοποηθεί η οψιόν είτε όχι, καθώς μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον πλανήτη!

***ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Οριστικό: Έρχεται Ελλάδα και υπογράφει ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags