Facebook Pixel Ήρθε ο Λέσκοτ και τρέμει ο Τιμούρ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-08-30 19:15:00

Ήρθε ο Λέσκοτ και τρέμει ο Τιμούρ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήρθε ο Λέσκοτ και τρέμει ο Τιμούρ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τί και αν ενισχύθηκε στο κέντρο της άμυνας με παίκτη από το πάνω ράφι; Η ΑΕΚ πάει Κύπρο και ο Κετσπάγια τρέμει μην ξαναζήσει καταστάσεις, όπως ο Μπάγεβιτς το 1996 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ένα πολύ δυνατό φιλικό έκλεισε η ΑΕΚ. Η Ένωση θα ταξιδέψει στην Κύπρο, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση. Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 19:00 σε μία αναμέτρηση, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πρόβα τζενεράλε για την έναρξη του πρωταθλήματος, το οποίο μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΠΟ αναμένεται να ξεκινήσει στις 10 του μηνός.

Η ΑΕΚ κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί με τον βασικό κορμό παικτών της και ο Τιμούρ Κετσπάγια θα έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει την ετοιμότητα των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών, όπως ο Χριστοδουλόπουλος και ο Λέσκοτ. Το φιλικό στη Λάρνακα παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον, λόγω της παρουσίας του Γεωργιανού τεχνικού, ο οποίος μπορεί να νιώθει ασφάλεια στην άμυνα, μετά την έλευση του Άγγλου στόπερ, αλλά σίγουρα δεν θα νιώθει τόσο ασφαλής στην έδρα της Ανόρθωσης.

Ως γνωστόν, ο προπονητής της ΑΕΚ έχει κάνει μεγάλη καριέρα τόσο ως παίκτης όσο και ως τεχνικός στην “Κυρία” του κυπριακού ποδοσφαίρου. Το όνομά του είναι συνδεδμένο με την νεώτερη ιστορία της Ανόρθωσης. Ωστόσο, οι οπαδοί του συλλόγου της Μεγαλονήσου δεν είδαν ποτέ με καλό μάτι τη μετακίνησή του στον ΑΠΟΕΛ, όπως πριν από 20 χρόνια οι ΑΕΚτζήδες έκαναν με την αποχώρηση του Μπάγεβιτς για τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος έγινε ανεπιθύμητος για τη μεγαλύτερη μερίδα οπαδών του Δικεφάλου, μία ιστορία, η οποία κρατά ακόμα.

Οπότε είναι απορίας άξιον, πώς θα υποδεχτούν οι οπαδοί της Ανόρθωσης τον Κετσπάγια. Το ματς θα επιβεβαιώσει τον χαρακτήρα του φιλικού ή οι Κύπριοι ετοιμάζουν να πετάξουν χαρτονομίσματα στον... τρελό καραφλό της ΑΕΚ, όπως έκαναν τον Φλεβάρη του 2016 στην πρώτη επίσκεψη του Τιμούρ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Με το που πάτησε το πόδι του στο χορτάρι τότε ο Κετσπάγια έγινε το έλα να δεις. Ο Γεωργιανός ήταν εμφανώς αμήχανος αλλά και στεναχωρημένος από τις αντιδράσεις του κόσμου προς το πρόσωπο του. Μάλιστα σε κάποια στιγμή έσκυψε και πήρε ένα από τα ψεύτικα χαρτονομίσματα και αφού είδε τι απεικόνιζε το δίπλωσε και το πέταξε.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags