Facebook Pixel Έχεις δει την αποστολή Παναθηναϊκού για Θεσσαλονίκη;
| 2016-09-02 14:00:00

Έχεις δει την αποστολή Παναθηναϊκού για Θεσσαλονίκη;

Έχεις δει την αποστολή Παναθηναϊκού για Θεσσαλονίκη;

Κάτι οι υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες, κάτι η ευκαιρία να παίξουν όσοι δεν έχουν χρόνο συμμετοχής και το φιλικό με τον Άρη θα γίνει με τους... ξεχασμένους!

Πολλές και αναγκαστικές αλλαγές θα επιφέρει στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού ο Αντρέα Στραματσόνι στην αυριανή φιλική αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Επτά παίκτες που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους (Μπεργκ, Χουλτ, Γουακάσο, Λουντ, Ιβανόφ, Κουλιμπαλί, Εμποκού) και ο ανέτοιμος, Σαμπά (υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί περίπου τρεις εβδομάδες για να βρεθεί στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης) δεν υπολογίζονται από τον Ιταλό προπονητή για το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Εκ των πραγμάτων ο Στραματσόνι θα στηριχτεί κυρίως σε αναπληρωματικούς και γενικά σε παίκτες που έως τώρα φαίνεται να αποτελούν εναλλακτικές λύσεις στα πλάνα του. Δεδομένη Θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή των Βιγιαφάνιες, Ρινάλντι, Παναγιώτη και Οδυσσέα Βλαχοδήμου, Ρέις, ενώ χρόνο συμεμτοχής θα πάρουν και οι Χουχούμης, Στάικος, Μαρινάκης.

Στη σημερινή πρωινή προπόνηση οι Μπουμάλ και Τελάντερ συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα τους, ενώ απουσίαζαν οι διεθνείς. Στην αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη συμμετέχουν οι: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέδο, Ζέκα, Στάικος, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Ιμπάρμπο, Ρέις, Λεντέσμα, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάννης και Αγγελόπουλος.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags