Facebook Pixel Απόφαση - έκπληξη από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης!
| 2016-09-03 14:42:00

Απόφαση - έκπληξη από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης!

Απόφαση - έκπληξη από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης!

Φαίνεται ότι πιστεύουν πολύ τη φετινή τους ομάδα!

Η περίοδος 2016-2017 μετρά τις πρώτες της αγωνιστικές στην Ευρώπη και ένα από τα βασικά ερωτήματα που απασχολούν τους ποδοσφαιρόφιλους, είναι ποιός θα ανακηρυχθεί πρωταθλητής στην πριμέρα ντιβιζιόν. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα -ή διαφορετικά- Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, θα διεκδικήσουν κι εφέτος τον τίτλο στο, για πολλούς, κορυφαίο πρωτάθλημα της υφηλίου, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να «καιροφυλακτεί» αλλά πάντα με τον χαρακτηρισμό του αουτσάϊντερ.

Στο πλαίσιο αυτού του ...θεμελιώδους προβληματισμού, η ισπανική εφημερίδα «Marca», διοργάνωσε ψηφοφορία μέσω διαδικτύου, καλώντας τους αναγνώστες της να αναδείξουν την πληρέστερη Ρεάλ Μαδρίτης της τελευταίας 20ετίας. Και πλέον των 8.5000 αναγνωστών, που αντιστοιχούν στο 27.98% των συμμετεχόντων, δεν έχουν καμμία αμφιβολία πως οι «μερένχες» της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, είναι η πληρέστερη ομάδα των τελευταίων δύο δεκαετιών. Αποψη που εξέφρασε προσφάτως και πρώτος, ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, οριοθετώντας κατά κάποιον τρόπο και τους στόχους της διοίκησης, οι οποίοι αυτονοήτως είναι αποκλειστικά και μόνον η κορυφή σε όλα τα επίπεδα.

Στην δεύτερη θέση της προτίμησης όσων συμμετείχαν στην ψηφοφορία (σ.σ. με ποσοστό 16.17%), βρέθηκε η ομάδα της περιόδου 2002-2003. Τότε που δέσποζε η παρουσία του Ζινεντίν Ζιντάν, του Ρομπέρτο Κάρλος, του Φερνάντο Ιέρο, του Μακελελέ, του Ραούλ και του Ρονάλντο. Τότε, που στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης, ανήκαν και ενίοτε έπαιζαν, ο Ραούλ Μπράβο και ο Εστεμπάν Καμπιάσο, δύο παίκτες που σήμερα αγωνίζονται στην Ελλάδα, με τον Αρη και τον Ολυμπιακό, αντίστοιχα.

Ας δούμε όμως ποιοί παίκτες απαρτίζουν την σημερινή Ρεάλ Μαδρίτης και ποιοί έπαιζαν στους «μερένχες» πριν από 14 χρόνια...

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2016-2017

Τερματοφύλακες: Κέιλορ Νάβας (Κασίγια, Γιανεθ)
Αμυντικοί : Καρβαχάλ (Ντανίλο), Μαρσέλο (Κοεντράο), Πέπε (Βαράν), Ράμος (Νάτσο)
Μέσοι : Κασεμίρο (Κόβατσιτς), Κρόος (Ασένσιο, Ισκο), Μόντριτς (Χάμες Ροντρίγκες)
Επιθετικοί : Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπέιλ (Λούκας Βάθκεθ), Μπενζεμά (Μοράτα, Μαριάνο)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2002-2003

Τερματοφύλακες: Κασίγιας (Θέσαρ)
Αμυντικοί : Ρομπέρτο Κάρλος (Ραούλ Μπράβο), Ελγκέρα (Μεχία), Ιέρο (Παβόν), Σαλγκάδο (Μινιάμπρες)
Μέσοι : Ζιντάν (Σολάρι), Φλάβιο (Καμπιάσο), Μακελελέ (Σελάδες), Φίγκο (ΜακΜάναμαν)
Επιθετικοί : Ρονάλντο (Πορτίγιο), Ραούλ (Γκούτι)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags