Facebook Pixel «Ντου» με μολότοφ στην κλήρωση της Football League – Τραυμάτισαν φωτορεπόρτερ, έσπασαν αυτοκίνητα!
| 2016-09-05 21:16:00

«Ντου» με μολότοφ στην κλήρωση της Football League – Τραυμάτισαν φωτορεπόρτερ, έσπασαν αυτοκίνητα!

«Ντου» με μολότοφ στην κλήρωση της Football League – Τραυμάτισαν φωτορεπόρτερ, έσπασαν αυτοκίνητα!

Σε λιγότερα από πέντε λεπτά οι κουκουλοφόροι που μπούκαραν στην κλήρωση της Football League, προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στον χώρο, ενώ φεύγοντας έσπασαν αυτοκίνητα και απείλησαν τους παρευρισκόμενους. Δεν τους πρόλαβε η αστυνομία!

Τα τραγικά σκηνικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται, καθώς στην κλήρωση της FootballLeagueτο απόγευμα της Δευτέρας στο Αττικό Δάσος, είχαμε «ντου» περίπου 30 κουκουλοφόρων με κράνη, οι οποίοι τα έκαναν όλα… γης μαδιάμ!

Όταν μπήκαν στο χώρο πέταξαν μία μολότοφ και διάφορα αντικείμενα, όπως καρέκλες, τραπέζια και κάμερες, από τα οποία και τραυματίστηκε ένας φωτορεπόρτερ.

Κατά την εισβολή τους οι κουκουλοφόροι φώναξαν προς τους παρευρισκόμενους “Άντε γ@@@είτε μ@@@α που θέλετε και κληρώσεις”, ενώ αποδέκτης σφοδρής λεκτικής επίθεσης έγινε και ο Γιώργος Γκιρτζίκης, που βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το όλο σκηνικό πάντως τελείωσε πολύ γρήγορα, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες περίπου τρία λεπτά, με τους αγνώστους που εισέβαλαν στον χώρο, να αποχωρούν χωρίς να τους προλαβαίνει η αστυνομία. Μάλιστα, φρόντισαν να… ολοκληρώσουν το έργο τους και έξω από την εκδήλωση, καθώς έσπασαν όποιο ακριβό αυτοκίνητο βρήκαν μπροστά τους!

*** Σοκαριστικές εικόνες από το ξύλο στην κλήρωση της Fooball League! (ΦΩΤΟ)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags