Facebook Pixel Τριάδα για ταμείο!
| 2016-09-06 10:54:00

Τριάδα για ταμείο!

Τριάδα για ταμείο!

Τελευταία ημέρα των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, με την ανάλυση των αγώνων να βγάζει ορισμένα πολύ δυνατά σημεία για ταμείο!

ΒοσνίαΕσθονία

Η Βοσνία, μετά την μεγάλη της και πρώτη πρόκριση σε μεγάλο τουρνουά στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014, προσπάθησε να προκριθεί στα τελικά του Euro της Γαλλίας, ωστόσο δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε στα πλέι οφ από την Ιρλανδία. Από την άλλη, η Εσθονία, παρότι δεν έχει καταφέρει να συμμετάσχει σε κάποιο μεγάλο τουρνουά, μπαίνει με φιλοδοξίες και θέλει να κάνει την έκπληξη κόντρα στην Βοσνία. Μπορέι να τα καταφέρει; Μάλλον... δύσκολο. Οι γηπεδούχοι είναι το απόλυτο φαβορί και στην έδρα τους παρουσιάζονται πολύ ισχυροί. Ο άσος έχει το προβάδισμα και με χάντικαπ μπορεί να μας πληρώσει σε δυνατές αποδόσεις!

Βοσνία (-1) – Εσθονία 1 (1.85)

ΑνδόραΛετονία

Η Ανδόρα μπαίνει στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018 με στόχο να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί που τρέχει από το 2004. Από τότε έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης και θα παλέψει, προκειμένου να μην τερματίσει ξανά στο... 0! Από την άλλη, αρκετά άτυχη η Λετονία στην κλήρωση του ομίλου. Η παρουσία των Πορτογάλων και Ελβετών "κλειδώνουν" τις δυο πρώτες θέσεις με αποτέλεσμα για ακόμη μια προκριματική φάση οι Λετονοί να έχουν ρόλο κομπάρσου στον όμιλο. Σίγουρα πάντως το πρόγραμμα την ευνοεί, αν πετύχει το απόλυτο νικών στα τρία πρώτα (στη Ρίγα με Ουγγαρία το δυσκολότερο ματς) μπορεί να πάει στα δυο επόμενα κόντρα στις "μεγάλες" με άλλη ψυχολογία. Τι ποντάρουμε; Το 1.30 που πληρώνει η νίκη της Λετονίας δύσκολα θα σπάσει, ωστόσο καλύτερα να ανεβάσουμε το ρίσκο και να κρατήσουμε το 2/2 σε απόδοση 1.75.

ΑνδόραΛετονία 2/2 (1.75)

ΣουηδίαΟλλανδία

Σε μια νέα εποχή μπαίνει η Εθνική ομάδα της Σουηδίας μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από τους ομίλους στο Euro 2016. Η σημαία της ομάδας, ο "πολύς" Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (E, 116/62), αποφάσισε να σταματήσει από την εθνική ομάδα αφήνοντας είναι η αλήθεια δυσαναπλήρωτο κενό στην κορυφή της επίθεσης. Ένα νέο ξεκίνημα ονειρεύονται και οι "οράνιε" μετά τον αποκλεισμό σοκ από τα τελικά του Euro το καλοκαίρι στην Γαλλία. Είναι λογικό να υπάρχει μεγάλη πίεση στον ομοσπονδιακό τεχνικό Μπλιντ, ώστε να οδηγήσει την ομάδα στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσία το 2018. Το μεταξύ τους ματς είναι εξαιρετικά σημαντικό για την μετέπειτα πορεία τους και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μην μπλέξουμε με σημείο. Πάμε με το goal/goal, που πληρώνει και εξαιρετικά!

ΣουηδίαΟλλανδία G/G (1.95)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags