Facebook Pixel Είδηση από Ισπανία: Βρέθηκε ο αντι-Ρομπέρτο!
| 2016-09-08 09:00:00

Είδηση από Ισπανία: Βρέθηκε ο αντι-Ρομπέρτο!

Είδηση από Ισπανία: Βρέθηκε ο αντι-Ρομπέρτο!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έψαξαν πολύ για να βρούν τερματοφύλακα, που να μπορo;yse να... χωρέσει στα γάντια που είχε αφήσει πίσω του ο Ρομπέρτο!

Όταν ο Ισπανός τερματοφύλακας ανακοίνωσε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του που κάτοικουσε εκεί, οι Πειραιώτες γνώριζαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

Πώς θα μπορούσαν να του αρνηθούν μία τέτοια εξέλιξη, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που όλοι γνώριζαν ότι δεν το κάνει για να "βγάλει" μεταγραφή: Η Εσπανιόλ δεν είναι μεγαλύτερο μέγεθος από τον Ολυμπιακό και, φυσικά, δεν θεωρείται βήμα μπροστά στην καριέρα του Ρομπέρτο...

Για αυτό από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξεκαθάρισαν ότι θέλουν να στηρίξουν τον Καπίνο, που είναι ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας στην ηλικία του, έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό και έχει εμπειρία από ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ήθελαν όμως έναν ακόμα πολύ καλό τερματοφύλακα, στα πρότυπα του Ρομπέρτο, για να βρεθεί στο πλάι του Καπίνο και να υπάρχει συναγωνισμός για τη θέση...

Κι αυτός φαίνεται πως ήταν ο Αντόνιο Αντάν, της Μπέτις (με θητεία και στη Ρεάλ Μαδρίτης), που στα 29 του χρόνια θύμιζε η περίπτωσή του... Ρομπέρτο!

Τόσο σωματικά, όσο και στο στιλ που είχε κάτω από τα δοκάρια...

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν σήμερα τα ισπανικά ρεπορτάζ, για τον παίκτη που η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο βρίσκεται στα 6 εκ. ευρώ, είχε ενδιαφερθεί και η Μπεσίκτας!

Ο ίδιος όμως αποφάσισε να μην αποχωρήσει από τη Μπέτις, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η περίπτωσή του...

Ο Ολυμπιακός έφερε τον νεαρό Λεάλι, με τη μορφή δανεισμού, προχωρώντας σε ένα διαφορετικό πλάνο από αυτό που είχε αρχικά εκπονηθεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags