Facebook Pixel Παπαδόπουλος: «Καλύτερα που παίζουμε νωρίς με Ολυμπιακό» - Σπανούλης: «Αργότερα θα δούμε καλύτερο θέαμα»
| 2016-09-08 23:26:00

Παπαδόπουλος: «Καλύτερα που παίζουμε νωρίς με Ολυμπιακό» - Σπανούλης: «Αργότερα θα δούμε καλύτερο θέαμα»

Παπαδόπουλος: «Καλύτερα που παίζουμε νωρίς με Ολυμπιακό» - Σπανούλης: «Αργότερα θα δούμε καλύτερο θέαμα»

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Superfoods, Μάνος Παπαδόπουλος, τόνισε με βεβαιότητα πως οι «πράσινοι» φέτος θα έχουν καλή ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη δεύτερη αγωνιστική.

Μιλώντας στην κάμερα της «NOVA» ο Παπαδόπουλος ανέφερε για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό: «Δεν θα έλεγα ότι είναι φιλικό προετοιμασίας, έχουν προηγηθεί αγώνες. Δεν είναι όπως ήταν το Κύπελλο τα προηγούμενα χρόνια. Ίσως είναι καλύτερα που παίζουμε νωρίς γιατί μετά θα είναι πιο φορτωμένο το πρόγραμμα, λόγω της νέας Euroleague» και συμπλήρωσε:

«Θα ακολουθήσουμε αυτό που είπαμε πέρυσι. Ήταν η καλύτερη σειρά αγώνων των τελευταίων ετών. Τόσο αγωνιστικά όσο και από πλευράς συμπεριφοράς φιλάθλων, παραγόντων και παικτών. Δεν ακούστηκε το παραμικρό στα τελευταία παιχνίδια, ακόμα και για παίκτες που είχαν προηγούμενα».

Για την ενίσχυση του «τριφυλλιού» είπε: «Κι άλλες χρονιές κάναμε δυναμικές κινήσεις. Οι ομάδες φαίνονται στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός φέτος θα έχει καλή ομάδα, αυτό σας το λέω σίγουρα».
 

Σπανούλης: «Ο Ολυμπιακός είναι μία οικογένεια»


Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στην 2η «στροφή» της Α1, ενώ στάθηκε και στο πόσο επηρεάστηκε η ομάδα του από τον «χαμό» της Ιωάννας Στάχτου - Αγγελοπούλου.

«Πιο σημαντική είναι η ομαδική διάκριση, γιατί έτσι έχει σημασία και η ατομική. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα, γιατί μιλάμε για ομαδικό σπορ. Τις τελευταίες ημέρες περάσαμε δύσκολα λόγω του θανάτου της Ιωάννα Στάχτου Αγγελοπούλου. Είμαστε μια οικογένεια. Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα και συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές», είπε αρχικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού και MVP της περσινής Α1 στην κάμερα της Nova.

«Οσα χρόνια αγωνίζομαι στην Ελλάδα η περσινή σεζόν ήταν η καλύτερη ως προς την συμπεριφορά του κόσμου. Στους τελικούς είδαμε ως ένα μεγάλο ποσοστό καλύτερη συμπεριφορά. Δεν χρειάζεται οι οικογένειες να μας ζητούν εισιτήρια μόνο για τα παιχνίδια με τον Κολοσσό, τον Κόροιβο ή το Λαύριο. Πρέπει να βλέπουμε οικογένειες και στα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κι έτσι θα προοδεύσουμε και ως κοινωνία. 

Τέλος, ο Βασίλης Σπανούλης ρωτήθηκε για το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην 2η «στροφή» της Α1: «Οταν οι ομάδες θα παίξουν λίγο αργότερα, θα δούμε καλύτερο θέαμα, γιατί θα είναι πιο έτοιμες. Σίγουρα θα παίξουν κι άλλες φορές μέσα στη σεζόν. Για να είσαι ο καλύτερος πρέπει να κερδίζεις τους καλύτερους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags