Facebook Pixel Αποκάλυψη: Πόρτα Ιτούδη σε Έλληνα παράγοντα!
| 2016-09-11 14:45:00

Αποκάλυψη: Πόρτα Ιτούδη σε Έλληνα παράγοντα!

Αποκάλυψη: Πόρτα Ιτούδη σε Έλληνα παράγοντα!

Ο Γ. Κογκαλίδης αποκαλύπτει στον SportDog ένα πολύ ενδιαφέρον παρασκήνιο, που θα ταράξει τα ήσυχα νερά του ελληνικού μπάσκετ!

Ορισμένα πράγματα, που μοιάζουν ανεξήγητα, βρίσκουν πάντα τις απαντήσεις τους. Για παράδειγμα, πώς και αποφάσισε να παραστεί στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος; Το ότι συνοδεύονταν από τον Τάκη Τσαγκρώνη δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς δεν πηγαίνει πουθενά μόνος του…

Σημειώστε, για να απαντηθεί η πρώτη (λογική) σκέψη, που ενδεχομένως κάνατε, πως ποτέ μέχρι την Παρασκευή δεν είχε εμφανιστεί ο "πατερούλης" σε αγώνα και δη φιλικό. Άρα δεν είναι κάτι που συνηθίζει. Άλλωστε, δεν μπήκε καν στον κόπο να πάει μια μέρα πριν στη συμπρωτεύουσα και να παραστεί στην κλήρωση του πρωταθλήματος.

Ήταν τόσο μεγάλο το ενδιαφέρον του για το φιλικό και την εκδήλωση του ΠΑΟΚ για τα 90 χρόνια ύπαρξής του, που έφυγε στο ημίχρονο! Τόσο άντεξε να δει. Άρα, για να τα κλείνουμε ένα ένα τα θέματα, δεν πήγε ούτε γιατί του είχε λείψει το μπάσκετ υψηλής ποιότητας, ούτε επειδή ένιωσε την ανάγκη να τιμήσει τον ΠΑΟΚ και την ιστορία του.

Ο λόγος που πήγε ήταν να συναντήσει τον Δημήτρη Ιτούδη. Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ και κάτοχος του τροπαίου της Ευρωλίγκας, δέχθηκε κρούση να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής Ανδρών. Είναι γνωστό ότι, παρά τις πανταχόθεν πιέσεις, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν θέλει να δει ξανά τον Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο της "επίσημης αγαπημένης". Μπορεί στο τέλος να υποχρεωθεί να το πράξει, αλλά δεν το θέλει με τίποτα.

Ο Ιτούδης ήταν η καλύτερη λύση. Έχει το όνομα, είναι μοντέρνος προπονητής, η παρουσία του θα αναβάθμιζε την Εθνική, όμως λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο. Ο Έλληνας κόουτς θέλει να αφοσιωθεί στην ΤΣΣΚΑ, γνωρίζοντας πως είναι σημαντικό να φτάσεις στην κορυφή, αλλά σημαντικότερο να κρατηθείς εκεί. Γι' αυτό κι αρνήθηκε την πρόταση, που του έγινε, αφήνοντας τους δύο μεγαλοπαράγοντες της Ομοσπονδίας στα κρύα του λουτρού.

Βεβαίως, η πρόταση που έγινε δείχνει ότι στην ΕΟΚ ψάχνουν το καλύτερο για την Εθνική, όμως με την προϊστορία και την απαξίωση που ακολούθησε την παρουσία στην άκρη του πάγκου στους πρώην (Καζλάουσκας, Ζούρος, Τρινκιέρι, Κατσικάρης), με την οικονομική ασυνέπεια της Ομοσπονδίας απέναντί τους (ο Τρινκιέρι έχει μπλοκάρει τους λογαριασμούς της ΕΟΚ), γιατί να πάρει το ρίσκο ένας προπονητής αυτού του επιπέδου;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags