Facebook Pixel Απόλυτα ικανοποιημένος ο Μπέντο
| 2016-09-11 22:39:00

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Μπέντο

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Μπέντο

O προπονητής του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του στην πρεμιλερα του πρωταθλήματος κόντρα στη Βέροια.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο πρωτάθλημα με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο καθώς διέλυσε με 6-1 τη Βέροια και ο Πάουλο Μπέντο δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος τόσο από την ευρεία νίκη όσο και από τη συμπεριφορά των παικτών του στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα αφού κυριάρχησαν στο γήπεδο μπόρεσαν να εφαρμόσουν τη στρατηγική που είχε σχεδιάσει.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος τόσο για το αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά και για τη συμπεριφορά των παικτών μου καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Από νωρίς εφαρμόσαμε σωστά τη στρατηγική μας, θέλαμε να είμαστε επιθετικοί, κυρίαρχοι, να βγάλουμε πολλές φάσεις και το καταφέραμε. Το γεγονός ότι στο ημίχρονο ήμασταν μπροστά ήδη με τρία τέρματα, ήταν πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα, καθώς μας έδωσε ψυχολογία. Μας έδωσε την επιθυμία να πετύχουμε κι άλλα γκολ στο δεύτερο μέρος, όπως κι έγινε. Πάντα, πρέπει να βελτιωνόμαστε κι εκεί στοχεύουμε στη συνέχεια»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags