Facebook Pixel Τρελαμένος με Καρυπίδη ο... Μπουτ-Άρης!
| 2016-09-14 20:23:00

Τρελαμένος με Καρυπίδη ο... Μπουτ-Άρης!

Τρελαμένος με Καρυπίδη ο... Μπουτ-Άρης!

Συνάντηση γνωριμίας είχε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης, με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, παρουσία και του Αντιδημάρχου επιχειρηματικότητας, Πέτρου Λεκάκη.

Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και έγινε στο πλαίσιο της ανάληψης της προεδρίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ από τον κ. Καρυπίδη.
Αντικείμενο συζήτησης ήταν φυσικά ο ΑΡΗΣ, που τους ενώνει, ενώ οι κ.κ. Μπουτάρης και Καρυπίδης συζήτησαν ακόμη και για θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος γύρω από το ποδόσφαιρο, τη Θεσσαλονίκη και μιας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ του ΑΡΗ και του δήμου Θεσσαλονίκης.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, δήλωσε:

«Με χαρά υποδέχτηκα σήμερα τον κ. Καρυπίδη. Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από τον ΑΡΗ και την προσπάθεια που κάνει ο κ. Καρυπίδης, η οποία είναι άξια συγχαρητηρίων. Το ενδιαφέρον μου για τον ΑΡΗ είναι μεγάλο γιατί δεν είναι μυστικό ότι είμαι Αρειανός και πάντα ενδιαφέρομαι για το καλό της ομάδας.
Ο κ. Καρυπίδης κάνει μια σοβαρή προσπάθεια στον ΑΡΗ και πρέπει όλοι να την στηρίξουν. Τα πρώτα δείγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά και πιστεύω ότι έρχονται καλύτερες μέρες για την ομάδα. Ο δήμος Θεσσαλονίκης κι εγώ προσωπικά είμαστε κοντά στον ΑΡΗ και στο άμεσο μέλλον θα αναπτύξουμε μια σειρά από δράσεις προς όφελος και των δύο».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, επεσήμανε:
«Ήταν τιμή και χαρά για μένα που γνώρισα σήμερα τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Μπουτάρη. Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα του ΑΡΗ και όχι μόνο. Η συνεργασία μας θα είναι στενή σε διάφορα επίπεδα. Συζητήσαμε για κάποιες συνέργειες που μπορούμε να κάνουμε από κοινού και είμαι σίγουρος ότι στην πορεία όλα θα κυλήσουν ομαλά».
 

ΠΗΓΗ: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags