Facebook Pixel Νικολακόπουλος: Λεάλι, Ελιονούσι και «μην το σκέφτεσαι»…
| 2016-09-16 13:54:00

Νικολακόπουλος: Λεάλι, Ελιονούσι και «μην το σκέφτεσαι»…

Νικολακόπουλος: Λεάλι, Ελιονούσι και «μην το σκέφτεσαι»…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταθέτει κάποιες σκέψεις του για τα τρία παιχνίδια των ομάδων μας στο Γιουρόπα Λιγκ. 

***Βλέπω σήμερα διθυράμβους για την παρουσία του Λεάλι κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Θα μου επιτρέψετε να θυμίσω ότι για τον Ιταλό εγώ έγραψα εδώ, χθες, πριν δηλαδή περιμένω να τον δω στο επίσημο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα. Κι ήμουν νομίζω ξεκάθαρος για το τι έπρεπε να αναμένουμε να δούμε από τον πολύ καλό αυτό τερματοφύλακα…

***Κι αφού ευλογάω τα γένια μου, να σας υπενθυμίσω και ένα άλλο κομμάτι μου εδώ μέσα, μία ημέρα πριν, με στόχευση στον Ελιονούσι και την επισήμανση ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται τέτοιους παίκτες, που βάζουν πρώτα την ομάδα και μετά τον εαυτό τους. Κατά την γνώμη μου, ο Νορβηγός ήταν από τους καλύτερους ερυθρόλευκους, μαζί με τον Ιντέγε και τα στόπερ.

***Κατά τα άλλα, βλέποντας τα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια και των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, μου ήρθαν στο μυαλό δύο πράγματα.

***Πρώτον, από τον αγώνα της Τούμπας, και με αφορμή τις διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ για πέναλτι σε ένα χέρι αμυντικού της Φιορεντίνα, σκέφθηκα ότι ο ίδιος Σλοβένος διαιτητής, ο Βίντσιτς, είχε παίξει το Αρόουκα-Ολυμπιακός 0-1, με 50-50 κι άριστη διαιτησία. Απορώ που τον έβαλαν μέσα σε ένα μήνα πάλι σε ελληνική ομάδα, αλλά νομίζω ότι και πάλι ήταν αντικειμενικός. Πάρα πολύ δύσκολα να δοθεί πέναλτι τέτοια φάση, με τέτοιο χέρι.

***Δεύτερον, από τον αγώνα της Λεωφόρου, και με αφορμή τις αποφάσεις του Άγγλου διαιτητή, σκέφθηκα τι θα γίνονταν αν κέρδιζε ο Ολυμπιακός 2-1 στη Λεωφόρο κι Έλληνας διαιτητής είχε αποβάλλει δύο παίκτες του Παναθηναϊκού κι είχε δώσει και πέναλτι εις βάρος του. Νομίζω, όμως, ότι ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις το κλασικό, «καλύτερα να μην το σκέφτεσαι»…

Πηγή: sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags