Facebook Pixel Πόσα λεφτά πιάνει ο Φορτούνης αν πουληθεί σήμερα!
| 2016-09-17 10:00:00

Πόσα λεφτά πιάνει ο Φορτούνης αν πουληθεί σήμερα!

Πόσα λεφτά πιάνει ο Φορτούνης αν πουληθεί σήμερα!

Ο Φορτούνης πού είναι; Έχεις έναν τέτοιον παίκτη για να σου δίνει στο γήπεδο, να προσθέτει στο ειδικό βάρος. Κι αν χρειαστεί, γιατί όχι, να τον πουλήσεις. Να τον μοσχοπουλήσεις.

Κέρδισε εκτός έδρας ο Ολυμπιακός αυτή τη Γιουγκ Μπόυς με 1-0. Κάτι τρέχει στα γύφτικα. Και εκείνη την Αρούκα είχε κερδίσει και στο Καραϊσκάκη έχασε στην κανονική διάρκεια της ρεβάνς. Γιατί με την άλλη την εβραϊκή Μπερσεβά τι έκανε;

Εγώ υπολογίζω τον πρωταθλητή ως μέγεθος στο τσάμπιονς ληγκ, όχι στο γιουρόπα. Μια διοργάνωση που οι ομάδες αξίας δεν παίζουν... πλήρεις. Άλλους παίκτες θέλουν να προφυλάξουν. Άλλους να δοκιμάσουν. Άλλους να ξεκουράσουν.

Άλλο σκέπτομαι, αν μιλάμε τεχνοκρατικά. Συμφεροντολογικά. Ο Φορτούνης πού είναι; Έχεις έναν τέτοιον παίκτη για να σου δίνει στο γήπεδο, να προσθέτει στο ειδικό βάρος το αγωνιστικό της ομάδας. Κι αν χρειαστεί, γιατί όχι, να τον πουλήσεις. Να τον μοσχοπουλήσεις.

Σήμερα δεν υπάρχει Φορτούνης. Και δεν παίζει και δεν έχει τιμή πώλησης. Λοιπόν; Ποια νίκη του Ολυμπιακού με την... Αρούκα και την Γιουγκ Μπόυς, όταν αυτές οι «επιτυχίες» δεν γεμίζουν περισσότερο το ταμείο της ΠΑΕ από έναν Φορτούνη στα επάνω του.

Εικόνα μέτριας ομάδας ο Ολυμπιακός, κέρδισε ομαδίτσα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags